EMRAT/ Kush janë 135 delegatët e njësive 3 dhe 6 që kanë firmosur për 11 Dhjetorin

EMRAT/ Kush janë 135 delegatët e njësive 3 dhe 6 që kanë firmosur për 11 Dhjetorin

16:45, 25/11/2021

Delegatët firmëtarë për kuvendin e 11 dhjetorit i janë kundërpërgjigjur lidershipit të PD Lulzim Basha dhe drejtuesve aktual për transparencën mbi firmat. Delegatët e njësive numër 3 dhe 6 në Tiranë kanë publikuar emrat ku rezulton se në degën numër 3 nuk kanë firmosur vetëm 6 delegatë që janë në emigracion ndërsa në degën nr 6 kanë firmosur 80 % e delegatëve.

Nga SYRI TV

Akuzave të lidershpit dhe drejtuesve aktual të Partisë Demokratike për transparencën mbi 4200 firmave që kanë thirrur Kuvendin Kombëtar më 11 dhjetor u janë përgjigjur vetë delegatët. Një ditë pasi kryesia e degës  11 në Tiranë mori vendim publik për pjesëmarrjen në Kuvendin e 11 dhjetorit, sot kanë qenë delegatët e njësisë 3 dhe 6 në kryeqytet që kanë publikuar emrat tyre, duke hedhur poshtë çdo akuzë të ngritur ndaj tyre.

E para ka qenë Onelda Zefi, kryetare e Lidhjes Demokratike të Gruas nga dega 6, e cila u shpreh se 80 % e delegatëve kanë firmosur për mbledhjen e Kuvendit duke lexuar edhe emrat e tyre.

Onelda Zefi - Kryetare LDG, Anetar i keshillit Kombetar te PD

Meriglen Kurtbalaj - Kryetar FRPD, Anetar i keshillit Kombetar te PD

Florin Kurmekaj - Sekretar Organizativ i deges

Hate Cela - Kryetar i bordit financiar te deges

Ali Kurtbalaj - Anetar i bordit keshillues

Drita Doda - Anetar i bordit keshillues

Elida Xherahi - Anetar i bordit keshillues

Lulzim Shena - Anetar i bordit keshillues

Beneta Shena - Kryetar seksioni 1873

Alban Hoxha - Kryetar grupseksioni 8

Adrian Kaja - Kryetar grupseksioni 2

Adelina Kaja - Sekretar grupseksioni 2

Eftali Kaja - Kryetar seksioni 1873/1

Gezim Zaimaj - Kryetar grupseksioni 9

Haxhi Buci - Kryetar grupseksioni 7

Juxhers Ibra - Kryetar grupseksioni 1

Luan Cahani - Kryetar grupseksioni 3

Skender Gjyriqi - Kryetar grupseksioni 4

Eduart Hajko - Sekretar grupseksioni 8

Endrit Beba - Sekretar grupseksioni 5

Eva Selami - Sekretar grupseksioni 6

Fidai Mecani - Sekretar grupseksioni 1

Marikiara Ndoja - Sekretar grupseksioni 4

Maringlen Kolmarku - Sekretar grupseksioni 7

Agim Boduri - Kryetar seksioni 1866/1

Arben Prendi - Kryetar seksioni 1873/2

Armand Martaneshi - Kryetar seksioni 1864

Artur Mitrushi - Kryetar seksioni 1857

Begtash Xhameta - Kryetar seksioni 1870

Edmir Celaj - Kryetar seksioni 1867/2

Enea Dume - Kryetar seksioni 1875/1

Erido Ndoja - Kryetar seksioni 1866

Fatmir Neza - Anetar i bordit keshillues

Fatmir Cani - Kryetar seksioni 1858

Fatmir Onuzi - Kryetar seksioni 1876/1

Flamur Koceku - Kryetar seksioni 1856

Flogert Xhameta - Kryetar seksioni 1870/1

Geg Margjini - Kryetar seksioni 1872/1

Gjergj Ndoj - Kryetar seksioni 1875

Ibrahim Osmani - Kryetar seksioni 1875/3

Ivisa Stoli - Kryetar seksioni 1868

Kamber Beqiri - Kryetar seksioni 1873

Qazim Lena - Kryetar seksioni 1876

Krenar Kajo - Kryetar seksioni 1867

Rigers Sinani - Kryetar seksioni 1862

Sokol Kurtbalaj - Kryetar seksioni 1875/2

Spartak Jahja - Kryetar seksioni 1869

Orinda Hasa - Delegat kuvendi kombetar LDG

Dorina Gjoka - Delegat kuvendi kombetat LDG

Erisa Beneri - Delegat kuvendi kombetar LDG

Fatmira Seci - Delegat kuvendi kombetar LDG

Gentjan Kortoci - Delegat kuvendi kombetar FRPD

Isuf Toskaj- Delegat kuvendi kombetar FRPD

Joelina Llapushi - Delegat kuvendi kombetar PDG

Mirel Balilaj - Delegat kuvendi kombetar FRPD

Xhevair Skenderi - Delegat kuvendi kombetar FRPD

Klodjana Kadillari - Delegat kuvendi kombetar LDG

Ndërkohë për njësinë numër 3 emrat u lexuan Ilir Uka nga sekretari i degës. Sipas Ukës nga kjo njësi kanë firmosur 77 delegatëve nga 89 në total dhe 6 prej tyre janë në emigracion.

Gëzim Demushi

Ilir Uka

Elsa Basha

Leonard Çami

Selaudin Kraja

Shkëlqim Xhaferri

Bujar Hoxha

Aida Shehu

Slloven Sheme

Andi Musabelliu

Denisa Keri

Ledjon Marku

Myfit Tafaj

Artemisa Myzyri

Geri Kurti

Klejdi Kalaja

Migena Belegu

Violeta Senka

Artan Lika

Dejvi Preza

Elton Nasto

Enis Caslli

Kujtim Mezini

Mentor Daja

Rrapo Kulla

Shqipe Zajmi

Sokol Sheme

Viron Mahmutaj

Akron Sadhaj

Altin Rada

Bardhyl Lamçe

Bedri Istrefi

Besnik Braja

Bledar Hima

Dejvid Hoxha

Elton Çaço

Enis Pregja

Erlis Hamzaj

Et’hem Belegu

Fatjon Çollaku

Fiqiri Haxhiaj

Fitim Tafaj

Floria Karaj

Gëzim Sheqelli

Ilir Gazheli

Leonard Uka

Lorenc Rrjolli

Mentor Xhebra

Nadire Lica

Norges Reka

Rrahim Neziri

Romina Koroli

Rruzhdi Kushta

Shaban Shutina

Aldo Ymerllari

Kejdi Myzyri

Brilant Gjika

Emiljan Shabani

Alban Haxhi

Nezir Neziri

Morina Ruli

Olta Almeta

Malvina Ciba

Brunilda Kalloveri

Eri Xhaferri

Alda Limani

Gerhard Zekthi

Iris Daja

Një ditë më parë edhe njësia nr 11 mblodhi kryesinë ku nga 33 anëtarë që ka kjo njësi morën pjesë 24 të cilët firmosën unanimisht vendimin për të qenë pjesë e Kuvendit të 11 dhjetorit.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco