Rishikohet Ligji për Shëndetin Mendor, KE kërkon shërbime më të mira në burgje

Rishikohet Ligji për Shëndetin Mendor, KE kërkon shërbime më të mira në burgje

10:58, 16/10/2020

Ne? takim me pe?rfaqe?suesit e Ke?shillit te? Evrope?s, diskutuam pe?r she?rbimin she?ndete?sor ne? burgje si dhe ngritjen e cile?sise? se? she?rbimeve she?ndete?sore ne? vendet ku personat mbahen pa vullnetin e tyre.

Ministria e She?ndete?sise? e?shte? ne? faze?n e rishikimit te? Ligjit pe?r She?ndetin mendor dhe akteve pe?rcjelle?se duke qene? se ky ligj ka qene? ve?shtire? i zbatueshe?m.

Bashkpunimi dhe rekomandimet nga ana e Ke?shillit te? Evrope?s, janë të mirëseardhura për të ngritur cilësinë e përkujdesjes shëndetësore për personat që mbahen në institucionet shëndetësore apo korrektuese.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Më të lexuarat
Denonco