Ari po i sfidon valutat

Ari po i sfidon valutat

Nga Emanuel Bajra - 03/02/2023

Ari, siç edhe është pritur për një kohë të gjatë po bëhet ombrellë e rëndësishme për investitorët.
Ari po i sfidon valutat sikurse £ dhe $ si formë strategjike investuese për mbrojtje më të mirë të pozicionit në Kesh!
Ari si aset investues është edhe instrumenti më i afërt që bën të mundur shkëmbimin më të shpejtë në Kesh.
Ari si aset investues nëse nuk menaxhohet në mënyrë konsistente do të mund të zhvlerësojë portfolion aktive të investimeve pasi që fleksibiliteti i manovrimeve nga “Commodity Position në Cash Position = Stock” është më i gjatë dhe mbart me vete rrezikshmëri të humbjes së ‘disposables’ gjatë procesit!
Gjueti të mbarë kudo që jeni!
 

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco