E turpshme që punëtorët teknik të përjashtohen nga pakoja e mbështetjes ekonomike

E turpshme që punëtorët teknik të përjashtohen nga pakoja e mbështetjes ekonomike

Nga Elmi olluri - 29/09/2020
ËSHTË TEPER E PADREJTË DHE E TURPËSHME QË PUNËTOR?T TEKNIKË TË PËRJASHTOHEN NGA PAKOJA E MBËSHTETJES EKONOMIKE
......Janë më të angazhuarit edhe kur nuk ka Pandemi, por në Pandemi janë edhe më angazhuar .......Ështe edhe më e rëndë për ne mjekët dhe përsoneli tjetër kur e dimë që një punëtor teknik nuk ka marrë këtë shtesë e ne kemi marr ....... Është shum më humane dhe e ndershme që këtë shtesë në rend të parë ta marrin këta punëtor . Mendoj që mjekë dhe shumica e manilbardhëve do të ndihet keq kur punëtorë teknikë të cilët në mungesë të tyre nuk kryhet puna , të ndihen të diskriminuar në këtë drejtim, sepse edhe ata janë dhe kanë qenë por edhe do të jenë të rrezikuar dertëp?rdrejtë nga Covid 19. ....Diskriminimi në këtë drejtim na shkëton edhe ne mantilbardhëve një ndiesi jo komode dhe të keqe para këtyre punëtorëve të cilët mund të jenë të uritur gjatë punës .

Sepse në shpirtin e mantilbardhit dominon humaniteti ndoshta me shum se në çdo profesion dhe në momentin kur ne jem duke punuar në të njëjtat kushte të rrezikëshme pandemike , do të kem ndiesin e të ngopurit me të uriturin.

... Atëher ju bëj apel vendimarrësve që këto mjete ti ndajnë të gjithëve ose asnjërit Ose nese bash ky shtet nuk ka mjete të deklarohet dhe ti ndajmë këto mjete edhe me këta punëtor teknik , që sëpaku të jem të barabart edhe me këto mjete ,te rreziku nga Covidi të mbesim të barabart, sepse jeta është e njëtë për seciln . .......Ju lutemi mos na shktoni panaqësi në punën tonë humane , kur janë në pytje ndihmat , sepse ndihma kurr nuk ëdhtë e tepert , por ajo duhet të jetë për të gjith dhe jo dikriminuse!.
........

ËSHTË TEPËR E PADREJTË DHE E TURPSHME QË PUNTORËT TEKNIKË TË PËRJASHTOHEN NGA PAKOJA E MBËSHTETJES EKONOMIKE ......Jnë...

Posted by Elmi Olluri on Tuesday, September 29, 2020

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco