Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

23:55, 29/03/2023

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 1       14000011126

2.NS 10/0.4kV Dumnice Uka Drite priv         14000011127

3.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 2       14000011128

4.NS 10/0.4kV Dumnica e Epërme     14000011129

5.NS 10/0.4kV Dumnicë te Ilmija       14000011218

6.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë te Jetoni        14000011250

7.NS 10/0.4kV TS shtyllë Azemovit ZPRR 2016       14000011292

8.NS 10/0.4kV TS: Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR      14000011331

Vendet: Fshati Dumnicë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në rrjetin e tensionit të mesëm dhe shtrirja e rrjetit të ri me materialet përcjellës.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Mbesin pa tension këta  NS-a nga ora 09:00 deri në ora 11:00

NS 10/0.4kV  Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)
NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)
NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)
NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)
NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)
NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)
NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P. (Kodi: 19000035020)
NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)
NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)
NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)
NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)
NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.         (Kodi: 19000035100)
NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani    (Kodi: 19000035101)
NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)
NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247)
NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)
NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi: 19000035004)
NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)
NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi: 19000035161)
NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)
NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk   (Kodi: 19000035237)
NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)
NS 10/0.4kV Fura  Kobake     (Kodi: 19000035042)
NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci       (Kodi: 19000035044)
NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)
NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-obj banesor (Kodi: 19000035047)
NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)
NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)
NS 10/0.4kV Obj.priv. Hamdi Mehmeti(obj. elipsa) (Kodi: 19000035012)
NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi: 19000035043)
NS 10/0.4kV Betoniera-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)
NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)
NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)
NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)
NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi: 19000035113)
NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi: 19000035120)
NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)
NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)
NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146)
NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)
NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)
NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)
NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)
NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)
NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)
NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)
NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)
NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)
NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)
NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)
NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)
NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK- (Kodi: 19000035286)
NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)
NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035273)
NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica (Kodi: 19000035302

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i kthinave në TS Marigona

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku  (kodi:52000011) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i   shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Projekte investive, në Projektin LOT 39 ( shtrirjen e kabllove si dhe  montimin e kokave).

Prizren

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka e re (kodi: 320000019) prej orës 15:00 deri në ora 17:00

Vendet: Sopi, Dubravë dhe Shirokë.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ylli 3 (kodi: 40042017 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Ramadan Salihu, Skënderbeu, Epopeja e Jezercit, Naim Beka, Sadik Bega, Sharrit, Epopeja e Jezercit, Sejdi Sejdiu, Ejup Statovci, Enver Topalli.

Arsyeja: Realizimi i sistemit të hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të riaprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe  Ujëz.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i konzollave të vjetra dhe të izolatorëve.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco