1 muaj paraburgim ndaj 3 personave për afro 3.5 kg drogë në 'Qafë Prush'

1 muaj paraburgim ndaj 3 personave për afro 3.5 kg drogë në 'Qafë Prush'

15:00, 04/10/2022

Gjykata Themelore në Gjakovë ia ka caktuar masën e paraburgimit prej 1 muaji tre të pandehurve të cilët kanë kryer veprën penale të blerjes dhe shitjes së paautorizuar të narkotikëve.

Sipas policisë, tre të pandehurit në pikën kufitare në “Qafë Prush”, duke vepruar në bashkëkryerje kanë poseduar substancë 3.45 kilogramë të llojit Marihuanë.

“Gjykata, pas shqyrtimit të shkresave të lëndës, ka konsideruar se janë përmbushur kushtet ligjore për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tre të pandehurve, pasi caktimi i masave tjera alternative do të ishin të pamjaftueshme për zhvillimin me sukses të procedurës penale”, thuhet në njoftimin e gjykatës.

Tutje, në njoftim bëhet e ditur se palët kanë të drejtë ankese ndaj këtij vendimi.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco