Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

07:59, 26/09/2022

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës do të organizojë mbledhje sot në ora 11:00.

Në këtë mbledhje do të caktohet rendi i ditës për seancë plenare, si dhe pika të pika të tjera.


Rendi i ditës është si në vijim:


I. Caktimi i rendit të ditës për Seancë plenare:
1. Deklarimet jashtë rendit të ditës, 
2. Pyetjet parlamentare,
3. Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati për çështjen: “Cenimi i të drejtave të punëtorëve në administratën shtetërore me ndalimin e pagave, si dhe presioni mbi pushtetin lokal, ndërhyrja në autonominë e komunave”,
4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-155 për sanksionet e shёnjestruara kundër shkelësve të huaj të të drejtave të njeriut,
5. Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për dy (2) anëtarë të Komisionit të Pavarur të Mediave, nga radhët e komunitetit shqiptar.
 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco