KOSTT thotë që s’ka më reduktime sot: Kemi siguruar energjinë e mjaftueshme për konsum

KOSTT thotë që s’ka më reduktime sot: Kemi siguruar energjinë e mjaftueshme për konsum

16:33, 15/08/2022

Për ditën e sotme kanë përfunduar reduktimet. Kështu ka thënë KOSTT.

Në një përgjigje për Nacionale, KOSTT ka theksuar se pas angazhimit të sektorit të energjisë është siguruar energjia e mjaftueshmë për konsum ditor.

Dhe për rrjedhojë, KOSTT ka kërkuar ndërprerhjen e kufizimeve me energji elektrik.

“Në ndërkohë, me angazhimin e akterëve të sektorit të energjisë është siguruar energjia e nevojshme për mbulimin e konsumit për ditën e sotme nga ora 14:00 dhe KOSTT ka kërkuar ndërprerjen e kufizimeve të konsumit për sot.”, thuhet në përgigjen e KOSTT.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco