Ngritja e çmimeve: Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën e nisur dje

Ngritja e çmimeve: Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën e nisur dje

07:46, 01/07/2022

Kuvendi i Kosovës vazhdon sot seancën e nisur dje, ku ishin nëntë pika të rendit të ditës.

Dje në seancë pato shumë debat pasi mes pikave të rendit të ditës ishte edhe ajo për ngritjen e çmimeve.

Deputetët nga pozita dhe qeveria në njërën anë dhe ata të opozitës në anën tjetër, patën përplasje të forta në lidhje me gjendjen ekonomike në vend.

Të parët se situata ekonomike është në përmirësim e të dytët se ajo është përkeqësuar.

Temë tjetër ishte dhe çështja e liberalizimit të vizave ku palët kishin mospajtime.

E në seancën e sotme, deputetët kanë në rend të ditës shqyrtimin e  Projektligjit për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit, pastaj  shqyrtimin e  Projektligjit për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave si dhe  shqyrtimi i Mocionit për shkarkimin e Bordit të ZRrE-së.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco