Shkolla 'Elena Gjika' shndërrohet në 'klub nate', muzikë edhe pas orës 22:00

Shkolla 'Elena Gjika' shndërrohet në 'klub nate', muzikë edhe pas orës 22:00

22:38, 24/06/2022

Shkolla Fillore "Elena Gjika" në Prishtinë në nder të përfundimit të gjysmëvjetorit të dytë ka organizuar event për nxënësit e kësaj shkolle.

Organizimi i këtij institiucioni shkollor po përcjellët me muzikë nga më të ndryshmet.

Sidoqoftë, melodia muzikore është dëgjuar edhe pas orës 22:00, që rrjedhimisht përbën shkelje të rendit dhe qetësisë.

Siç përkufizohet me Ligjin për Rendin dhe Qetësinë Publike, “Kushdo që shkakton zhurmë të pa nevojshme dhe të padurueshme që dëgjohet të banorët për rreth apo në rrugë dhe që shqetësojnë personat tjerë nga ora 22:00 e deri në orën 07:00 gjatë ditëve të javës dhe prej orës 23:00 e deri ne orën 07:00 të shtunave dhe të dielave, dënohet për kundërvajtje”.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco