QKSS publikon e raportin për ndikimin e dezinformimit politik gjatë pandemisë

QKSS publikon e raportin për ndikimin e dezinformimit politik gjatë pandemisë

08:00, 22/06/2022
Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon konferencën për publikimin e raportit “Ndikimi i dezinformimit dhe polarizimit politik gjatë pandemisë Covid-19 në Kosovë”.

Ky raport është një përpjekje për dokumentimin e rasteve të dezinformimit dhe polarizimit politik gjatë pandemisë COVID-19 në Kosovë, si dhe për gjurmimin e implikimeve të tyre në formësimin e qëndrimeve të publikut ndaj pandemisë dhe menaxhimit të pandemisë.

Përmes shembujve në Kosovë, raporti vërteton gjetjet e kohëve të fundit të studiuesve të ndryshëm që shqyrtojnë besimin e publikut tek qeveria dhe cënueshmërinë e atij vendi ndaj dezinformimit.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco