Ndërpriten punimet për vendosjen pa leje të një konstruksioni metalik në hapësirat publike në Prishtinë

Ndërpriten punimet për vendosjen pa leje të një konstruksioni metalik në hapësirat publike në Prishtinë

08:25, 15/05/2022

Drejtoria e Inspekcionit në Prishtinë, të shtunën ka gjobitur dhe ndërprerë punimet rreth vendosjes pa leje të një konstruksioni metalik në hapësirat publike në qendër të qytetit pa pasur leje apo pëlqim nga organi kompetent.

“Drejtoria e Inspekcionit edhe këtë rast do të vazhdojë ta trajtojë konform me procedurat e parapara ligjore duke pasur si qëllim lirimin dhe ruajtjen e hapësirave publike kudo në qytetin e Prishtinës”, thuhet në njoftimin e kësaj drejtorie.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco