Vjen njoftimi nga KEDS: Në këto vende s'do të ketë rrymë nesër

Vjen njoftimi nga KEDS: Në këto vende s'do të ketë rrymë nesër

17:55, 20/01/2022

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit, shkruan Syri.net Kosova.

Njoftimet nga KEDS për punimet  në rrjet:

21.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV  Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 13:00  deri në orën 14:00


Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, për dislokimin e rrjetit pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.

22.01.2022

Punime nga palët e treta


Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Betonjerka Ramiz Sadiku (kodi:12000023105) nga ora 08:00 deri 09:00


Vendet: Dy (2) konsumatorë komercialë.

Arsyeja: Vendosja e bazës së siguresave të tensionit te ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kodra e Trimave – 8 (kodi: 13000016035) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Vlora pjesërisht, rr. Rugova pjesërisht dhe rr. Kuksi pjesërisht.

Arsyeja: Lidhja e furnizimit të ri për Albi Market dhe Banesa dhe eliminimi i vërejtjeve nga Pranimi teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) në dy termine nga 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lluzhan Policia 2  (kodi: 14000010097) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagje ne aferisi te stacionit te Policise ne fsh LLuzhan.

Arsyeja: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm, realizimi i lidhjeve në largpërçues, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje- bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

 

 

 

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco