Kush janë njerëzit që u morën në detaje me ligjin me pasoja për plot kosovarë?

Kush janë njerëzit që u morën në detaje me ligjin me pasoja për plot kosovarë?

14:13, 13/04/2021 Nga D.G.

Anëtarët e kabinetit qeveritar kanë miratuar koncept-dokumentin për pasurinë e pajustifikueshme.

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se koncept-dokumenti ofron analizë të thukët për nevojën e konfiskimit të pasurisë së pajustifikueshme, shkruan Syri.net Kosova

Por kush janë personat që punuan në hartimin e këtij koncet-dokumenti që po paralajmëron fortunë në politikën kosovare?

Në koncept-dokumentin që e ka siguruar Syri.net Kosova, bëhet i ditur edhe grupi punues:


1. Lulzim Beqiri, Kryesues, Departamenti për Integrim Evropian dhe
Koordinim të Politikave, Ministria e Drejtësisë;
2. Blerim Sallahu, Shef i Kabinetit të Ministres së Drejtësisë;
3. Ardian Bajraktari, Departamenti Ligjor, Ministria e Drejtësisë;
4. Gentrita Bajrami, Departamenti për Integrim Evropian dhe
Koordinim të Politikave, Ministria e Drejtësisë;
5. Noliana Kusari, Departamenti Ligjor, Ministria e Drejtësisë;
6. Albina Shabani, Këshilli Gjyqësor i Kosovës
7. Mustafë Tahiri, Këshilli Gjyqësor i Kosovës;
8. Besim Kelmendi, Këshilli Prokurorial i Kosovës;
9. Naim Abazi, Këshilli Prokurorial i Kosovësl
10. Fatmir Karaliti, Policia e Kosovës;
11. Afrim Atashi, Agjencia kundër Korrupsionit
12. Flutra Blakçori, Njësia për Inteligjencë Financiare e Kosovës;
13. Alba Boshnjaku, Sekretariati Koordinues i Qeverisë;
14. Razije Murtezaj, Ministria e Financave dhe Transfereve./ 

Image

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco