Prindërit shpikin emra të rinj që fëmijët të mos vuajnë në rrjete sociale

Prindërit shpikin emra të rinj që fëmijët të mos vuajnë në rrjete sociale

15:15, 17/02/2020

Disa emra janë më të përhapur se të tjerët. Mund të jetë vërtetë e bezdisshme nëse në klasën apo punën tënde janë dhe 3 persona të tjerë me emrin tënd. Shumë prindër po mundohen t’i shpëtojnë fëmijët e tyre nga kjo torturë, duke shpikur për ta emra që nuk janë dëgjuar kurrë më parë.

Një arsye tjetër për këtë është që ata të mos jenë të detyruar të shtojnë numra në emrin e tyre në rrjete sociale, që rrjeti tua pranojë, por të kenë një emër aq unik, sa llogaria e tyre me emrin përkatës të jetë e para që hapet.

Ja 10 emra të shpikur për femra dhe për meshkuj:

10 emra për femra

1. Mejveri

2. Felina

3. Idalia

4. Evabeth

5. Tesadora

6. Anavea

7. Xhesalia

8. Silvalia

9. Sofiel

10. Elizobele

10 emra për meshkuj

1. Xhaspin

2. Çarlston

3. Brigham

4. Rejnxhër

5. Renlou

6. Istli

7. Grejlin

8. Albion

9. Tovin

10. Çedar

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco