Foto magjike në peisazhe mbresëlënëse

Foto magjike në peisazhe mbresëlënëse

14:21, 08/11/2019

Më pëlqen të xhiroj gjithçka që më emocionon. Veshjet dhe pëlhura fluturuese janë sigurisht një formë e veçantë arti. 

Dhe në ndërthurje me qoshet udhëtuese dhe të bukura të planetit, ato lindin një botë krejt të re për mua, në të cilën ka shumë gëzim dhe lumturi. 

Me udhëtime në pëlhura dhe fustane, u shtuan traditat kombëtare të atyre vendeve për të cilat unë vizitoj apo lexoj.

Për shembull, në një projekt me pëlhura fluturuese, së fundmi vërejta një aromë aziatike. Për shembull, në shumë tregime kineze ose japoneze, ka vajza me pëlhura që fluturojnë në erë. 

Shembulli më i thjeshtë, me siguri, janë animacionet japoneze të fëmijërisë sonë - Sailor Moon. Përrallat e Miyazaki.

Nëse nuk ka veshje të gatshme, ato janë të qepura dhe të porositura. Për më shumë shikoni këto fotografi:

Marrë nga: dailystar.com-Përgatiti: F.H, Syri.net

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco