Aplikacioni që po e 'frikëson' edhe Google

Aplikacioni që po e 'frikëson' edhe Google

23:45, 05/02/2023

Chatgpt është sensacioni më i ri në botën e inteligjencës artificiale.

Ky aplikacion është i trajnuar që të simulojë bashkëbisedimet, t’iu përgjigjet pyetjeve përcjellëse, t’i pranojë gabimet, të sfidojë qëndrimet jokorrekte dhe të refuzojë kërkesat e papërshtatshme.

Këtë episod të podkastit Të flasim, diskutojmë çfarë është aplikacioni Chatgpt, kujt i konvenon, kujt i prish punë, pse po e shqetëson edhe gjigantin Google, dhe nëse po e ndryshon botëkuptimin që ekziston për inteligjencën artificiale.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco