Si të dalloni një lojtar përpara se të luaj me ju

Si të dalloni një lojtar përpara se të luaj me ju

09:53, 04/10/2022

Ndonjëherë është e vështirë të dallosh një lojtar sidomos nëse bie thellësisht në dashuri.

Por në fillim të një lidhjeje ne të gjithë kërkojmë mënyra për të treguar nëse një djalë na pëlqen vërtet, apo nëse ai thjesht po luan me ne.
Mënyra më e mirë për të dalluar një lojtar –

dhe për të parë nëse po luajnë me ju është t’i kushtoni vëmendje veprimeve të tij, jo fjalëve të tij.

•Lojtarët do të thonë ndonjëherë gjënë e duhur sepse ata janë “ekspert” dashurie

Një lojtar do të bëjë çdo herë një gjest madhështor romantik dhe do ta bëjë një vajzë të ndihet e veçantë.
Ata ama nuk po do ta kenë këtë hov 24 orë për 7 ditë.
Shpesh ata do ti duan vajzat për t’i bërë ato të fiksohen, në mënyrë që të kenë më shumë liri për të bërë atë që duan në anën tjetër.

•Ai mund të sillet si i dashuri juaj kur është pranë por kjo nuk do të thotë se ai është me të vërtet
Sepse kur ju të dy nuk jeni bashkë, ai nuk ju kushton vëmendje.
Ai po injoron telefonatat tuaja, po shoqërohet me miqtë e tij dhe po sillet sikur ju nuk ekzistoni.
Nëse një djalë ju do vërtet, sjellja e tij nuk do të ndryshojë nëse jeni ulur pranë njëri-tjetrit ose jeni 300km larg njëri-tjetrit.

Ai do të bëjë një përpjekje të vërtetë për t’ju parë sa më shumë që të jetë e mundur. Ai do të sillet si i dashuri juaj sepse i pëlqen të jetë i dashuri juaj.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco