Çfarë mendojnë vërtet meshkujt për gjoksin e vogël?

Çfarë mendojnë vërtet meshkujt për gjoksin e vogël?

10:07, 29/09/2022

A i pëlqejnë meshkujt gjokset e vogla?
Sipas një studimi me preferencat e gjoksit të meshkujve, kur bëhet fjalë për formën dhe madhësinë, madhësia nuk është aq e rëndësishme për meshkujt sesa ndjesia dhe forma e gjoksit.

Nëse gjoksi i një gruaje mund të kapet në mënyrë të përsosur në dorën e një burri, atëherë i shohin ata tërheqës.

Meshkujt gjithashtu i shohin femrat me gjoks të vogël si më tërheqës pasi gjoksi i vogël duket më simetrik dhe meshkujt në mënyrë të pavetëdijshme tërhiqen nga simetria.
Gjinjtë më të vegjël gjithashtu mund të ulen më pak dhe për këtë arsye të ndjehen më të fortë gjë që është ajo që meshkujt në studim favorizuan më shumë sesa madhësinë.

Një studim tjetër zbuloi se gjinjtë më të vegjël janë më të ndjeshëm.
Gratë me gjoks të madh kanë 25% më pak ndjeshmëri se gjokset më të vogla.
Gjinjtë e vegjël gjithashtu kanë më pak inde yndyrore, që do të thotë se janë më të lehtë për t’u stimuluar gjatë paralojës.
Kjo do të thotë më shumë ndjenjë dhe argëtim për gratë me gjoks të vogël.

Madhësia e gjoksit ka të bëjë me gjenetikën,pra nëse ana e nënës suaj të familjes ishte me gjoks të sheshtë, ka më shumë gjasa që edhe ju ta keni ashtu. Madhësia e gjoksit të një gruaje është e trashëgueshme dhe përcaktohet nga grupi individual i gjeneve dhe lloji i trupit.

Për fat ekziston gjithmonë mundësia për të manipuluar gjenet dhe për të shkuar në rrugën e kirurgjisë.
Për gratë që duan një hjoks më të madh, ekziston mundësia e zmadhimit të gjirit ose kirurgjisë së implantit të gjirit, e cila u jep grave me gjoks më të vogël pamjen e gjoksit më të madh .

Gratë me gjoks më të vogël mund të dëshirojnë ta kenë më të madh për të rritur vetëvlerësimin dhe për të ndihmuar me çështjet e imazhit të trupit nëse ndihen të pasigurta për madhësinë e gjoksit të tyre.

Përparësitë e të pasurit gjoks të vogël janë të pafundme.
Femrat me gjoks të vogël kanë më shumë gjasa të kenë më shumë kënaqësi gjatë paralojës, të tërheqin burra më të pasur, të mos kenë frikë nga gjinjtë e varur apo dhimbjet e shpinës dhe mund të ushtrojnë palestër pa probleme.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco