Keni më shumë gjasa për divorc, nëse keni njërin nga këto profesione

Keni më shumë gjasa për divorc, nëse keni njërin nga këto profesione

23:00, 17/01/2022

Faktorë, si orët e gjata të punës, koha larg shtëpisë, stresi i lartë dhe paga e ulët, janë disa nga arsyet që mund të çojnë shumë martesa në divorc.

Një raport nga GoBankingRates, që analizoi të dhënat në SHBA, rendit disa nga punët që mund të shkaktojnë probleme me martesën.

Teknik inxhinierik
Shkalla e divorcit: 14%

Punonjësit në bibliotekë, nëpunës
Shkalla e divorcit: 15%

Kujdestarët e kafshëve
Shkalla e divorcit: 15%

Ushtarak
Shkalla e divorcit: 15%

Punëtorët e përgatitjes dhe shërbimit të ushqimit
Shkalla e divorcit: 15%

Teknik kimik
Shkalla e divorcit: 15%
Operacionet ushtarake
Shkalla e divorcit: 17%

Teknikë dhe mekanikë të automjeteve
Shkalla e divorcit: 17%

Logjistikë
Shkalla e divorcit: 18%

Mbikëqyrësit ushtarakë të linjës së parë
Shkalla e divorcit: 30%

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco