Horoskopi javor/ Dashuria, ekonomia dhe puna sipas Jorgo Pullës

Horoskopi javor/ Dashuria, ekonomia dhe puna sipas Jorgo Pullës

13:10, 27/11/2021

DASHI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme,këtë javë ndërkohë që do të jeni shumë të komunikueshëm, mund të vini re se bisedat dhe kontaktet me njerëzit përreth jush kanë disa vështirësi. Takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit mund të ndikojë në komunikim, diçka që do t'ju çojë ju dhe të tjerët në përshtypje të gabuara dhe veçanërisht në përfundime të gabuara. Eklipsi i Diellit /dhe Hena e re që do të ndodhë më 04/12 përforcon skenarin e mësipërm, pasi do të sjellë shumë informacion nga njerëzit e afërt dhe mjedisi juaj më i gjerë, diçka që do të shkaktojë konfuzion. Jepini vetes disa ditë për të pastruar gjithcka qe ju pengon  për çështje që janë prioritet për ju.

 

Dashuria

Afërdita në shenjën e Bricjapit formon kende të favorshme si me Marsin nga Akrepi ashtu edhe me Neptunin  tek  Peshqit, gjë që tregon se punët romantike do të shkojnë shumë mirë këto ditë, përderisa i kushtoni pak më shumë vëmendje komunikimit. Pengesat, të natyrës praktike ose komunikuese, mund të lindin në diskutimet me një person që ju ka tërhequr. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mos lejoni që opinionet dhe bindjet e të tjerëve të ndikojnë në sjelljen tuaj ndaj partnerit tuaj dhe për pasojë atmosferën që ekziston mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Puna po shkon mirë këtë javë por do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje komunikimit dhe të mos e merrni si të mirëqenë rezultatin e një diskutimi. Nëse keni një udhëtim pune këto ditë ose vini në kontakt me njerëz nga jashtë për shkak të problemeve të punës, do të duhet të jeni më të kujdesshëm pasi distanca nuk do të ndihmojë komunikimin dhe mund të krijojë disa probleme shtesë.

DEMI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme këtë javë ka të ngjarë të ndjeni shumë nevojën për të mbyllur disa çështje të pazgjidhura që mund të ekzistojnë qoftë në çështjet personale apo financiare dhe duket se këtë javë do të dalin në pah. Takimi i Diellit dhe Mërkurit në shenjën e Shigjetarit mund të mos ndihmojë komunikimin, ndaj do të duhet të jeni të kujdesshëm në rast se do të keni nevojë të vini në kontakt me persona të tjerë për çështjet e mësipërme. Më 04/12 do të ndodhë eklipsi iDiellit  dhe e  Hënës se re në shenjën e Shigjetarit. Ky eklips mund të “përforcojë” disa pasiguri, të cilat do të nisin në sektorin financiar. Përpiquni që çështjet financiare të mos ia lini autopilotit dhe bëni kujdes me menaxhimin e tyre, që të mos ketë humbje, qoftë direkt apo indirekt.

Dashuria

Afërdita është në një shenjë që i shkon shumë Bricjapit dhe këtë javë do të bëjë paraqitje të favorshme si me Neptunin ashtu edhe me Marsin, diçka që do të hedhë themelet për zhvillime pozitive në çështjet romantike. Nga ana tjetër, disa mendime që bëni dëmtojnë zhvillimin e një njohjeje apo një marrëdhënieje që ju intereson. Përpiquni të shmangni mendimet negative pasi këto mund të ndikojnë si në disponimin tuaj ashtu edhe në gjendjen shpirtërore në një lidhje romantike.

Puna dhe Ekonomia

Disa përgjegjësi që vijnë nga sektori profesional do të jenë mjaft kërkuese këtë javë, gjë që tregon se do t'ju duhet të bëni durim për t'i realizuar. Nëse do të ketë diskutime që do të lidhen me çështje financiare, do të ishte mirë t'i kushtoni më shumë vëmendje, në mënyrë që të mos lënë përshtypje të gabuara dhe të mos ju çojnë në përfundime të gabuara.

BINJAKËT JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme ne fillim te  javës së parë të dhjetorit parashikohet të jetë veçanërisht intensive për sa i përket komunikimit, pasi takimi i Diellit dhe sundimtarit tuaj Mërkuri në shenjën e Shigjetarit sjell shumë diskutime dhe disa prej tyre mund të ngrenë polemika. Mesazhet dhe telefonatat do të marrin flakë këtë javë, por nga ato që dëgjoni do të duhet të zgjidhni cilën të mbani. Eklipsi i Diellit dhe Hena e re  që do të ndodhë më 4/12 në shenjën e Shigjetarit nxjerr në pah fushën e marrëdhënieve ndërpersonale dhe demonstron disa marrëdhënie jo funksionale. 

Dashuria

Nëse jeni në një lidhje do t'ju duhet t'i kushtoni shumë vëmendje komunikimit pasi është ai që do të përcaktojë zhvillimin e një çështjeje që mund të bjerë në tryezë mes jush dhe partnerit. Energjia e eklipsit do të bëjë të ndjehet prania e saj gjatë gjithë javës dhe do të bjerë zilja e alarmit, përsa i përket keqkuptimeve dhe keqkuptimeve. Nëse jeni të lirë këto ditë, ndoshta do të rikthehet një çështje me karakter romantik nga e kaluara ose do t'i gjeni zgjidhje një çështjeje romantike që ju shqetëson prej kohësh.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që kanë të bëjnë me punën do të shfaqen këtë javë, nuk përjashtohet që të shfaqen edhe disa supozime nga e kaluara. Kushtojini vëmendje partnerëve dhe diskutimeve që do të zhvillohen mes jush, pasi mund të dalin në pah disa çështje që do krijojnë një atmosferë të çuditshme mes jush. Eklipsi Diellor  tregon se një bashkëpunim që ekziston aktualisht në jetën tuaj mund të ketë nevojë për më shumë vëmendje në mënyrë që të evoluojë dhe të performojë.

GAFORRJA JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme, përditshmëria juaj eshte mjaft  kërkuese do të vazhdojë të jetë sfiduese edhe këtë javë dhe do t'ju kërkohet të vendosni prioritetet e duhura dhe të mos shpërqendroheni nga shpejtësia me të cilën do të zhvillohen të gjitha këto ditë. Takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 mund të mos sjellë atë që pritet në një diskutim lidhur me një çështje pune apo në disa detyrime që keni në Kohen  tuaj. Eklipsi I Diellit dhe Hena e re  që do të ndodhë më 4/12 në shenjën e Shigjetarit ju fton të ripërcaktoni dhe ndoshta të rinegocioni çdo ditë çështjet që ju shqetësojnë, në mënyrë që të vendosni prioritetet e duhura duke i dhënë përparësi nevojave tuaja.

Dashuria

Afërdita është në shenjën me shum planete ne Bricjap dhe kendet e favorshme që formon me Marsin nga Akrepi por edhe me Neptunit tek Peshqit tregojnë se pavarësisht lodhjes së ditëve, një lidhje romantike do të ketë zhvillime pozitive. Nëse jeni në një lidhje përpiquni të mbani larg jush dhe partnerit streset e përditshmërisë, pasi këtë javë do t'ju duhet një pushim prej tyre. Nëse jeni të lirë duket se do të afroheni me një person që ju rrethon, pasi tani do të ketë kushtet e duhura për këtë.

Puna dhe Ekonomia

Disa përgjegjësi pune si dhe disa gjëra që lidhen me punën që duhet t'i keni parasysh gjatë kësaj jave. Mundohuni të mos i lini ata t'ju fusin në mendimet e tyre, pasi kjo mund të minojë përpjekjet tuaja për t'i zgjidhur ato. Kushtojini vëmendje të veçantë komunikimit pasi nuk do të jetë e lehtë gjatë gjysmës së parë të javës dhe mund të krijohen shumë keqkuptime edhe në çështje praktike, siç është koha e një takimi pune.

LUANI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme, duket se ne  ditët e para të dhjetorit parashikohen të jenë shumë komunikuese, por këtë javë komunikimi do të jetë i rrezikshëm. Takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 tregon se mund të lindin disa keqkuptime në diskutime -ndryshe- miqësore, ndaj do të duhet të jeni të kujdesshëm edhe me humorin që mund të bëni, pasi ditët nuk ju favorizojnë. rrjedha e qetë e komunikimit. Eklipsi i Diellit dhe I Henes se re që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 do të rrisë krijimtarinë tuaj dhe do t'ju shtyjë të përqendroni vëmendjen tuaj tek njerëzit dhe gjërat që janë burim frymëzimi për ju. Një lidhje romantike duket se do të dalë në pah dhe faktet në të do të ndryshojnë.

Dashuria

Këtë javë ka shumë gjasa që të vini re se nuk është aq e lehtë të largoheni nga disa çështje, edhe nëse keni qëllimin më të mirë. Komunikimi me partnerin kërkon vëmendje dhe sa më të kursyer me ato që thoni por edhe me premtimet që bëni, aq më shumë do të reduktoni mundësinë e keqkuptimeve apo keqkuptimeve. Nëse jeni të lirë këtë javë, shmangni përfundimet për një njohje që ju intereson pasi ka shumë mundësi që të ketë disa lëvizje, të cilat do t'ju çojnë në vlerësime të gabuara.

Puna dhe Ekonomia

Frymëzimi dhe kreativiteti juaj do të japin një prezencë dinamike gjatë kësaj jave, diçka që do t'ju shtyjë të kaloni më shumë kohë në punët tuaja profesionale. Sidomos nëse puna juaj ka të bëjë me artin, ju pret një javë shumë kreative dhe produktive. Ju mund të mendoni se disa njerëz në mjedisin tuaj profesional minojnë përpjekjet ose planet tuaja, por mos lejoni që çështje të tilla të krijojnë negativitet dhe të ndikojnë në të menduarit tuaj.

VIRGJËRESHA JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme, këtë javë do të bëheni një “mace shtëpie” pasi takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 do t’ju ​​vendosë në procesin e trajtimit veçanërisht të çështjeve që kanë të bëjnë me shtëpinë dhe të kaloni më shumë kohë në të. Disa diskutime me njerëzit e afërt mund të mos shkojnë siç do të dëshironit për shkak të keqkuptimeve dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh kur bëhet fjalë për komunikimin. Eklipsi i Diellit dhe I Henes se re që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit mund të krijojë një shqetësim në çështjet familjare dhe çështjet shtëpiake dhe mund të thirreni për të qetësuar shpirtrat dhe për të shmangur tensionet.

Dashuria

Shumica e diskutimeve me partnerin tuaj do të jenë për çështjet e shtëpisë këtë javë, por përpiquni të kaloni kohë në aktivitete që ju bëjnë të kaloni mirë së bashku pasi keni nevojë edhe për një pushim nga detyrimet. Nëse jeni të lirë, kende pozitive që formon Afërdita nga Bricjapi me Marsin tek Akrepi dhe Neptuni tek Peshqit, mund të sjellin një takim që do të luajë një rol kyç në zhvillimin e një lidhjeje romantike.

Puna dhe Ekonomia

Angazhimet në punë mund të jenë të mjaftueshme për këtë javë, të cilat do t'ju vënë në vijë humorin. Komunikimi do të jetë A dhe Zh për rezultatin e punëve profesionale, ndaj ia vlen t'i kushtohet vëmendje e duhur. Eklipsi diellor që do të ndodhë në fund të kësaj jave – por do të ketë ndikim gjatë gjithë kohëzgjatjes së tij – nuk garanton stabilitet në fjalë, marrëveshje dhe vendime.

PESHORJA JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme , çështjet që shqetësojnë njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë duket se ju pushtojnë shumë këtë javë. Takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit më 29/11 mund të sjellë një farë konfuzioni në komunikim, i cili mund të çojë në keqkuptime. Kushtojini vëmendje çdo gjëje që thuhet këto ditë, filtrojeni me kujdes dhe kushtojini të njëjtën vëmendje udhëtimeve, takimeve dhe kontakteve me të tjerët. Eklipsi i Diellit dhe I Henes se re  që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit sjell shumë informacione që mund të ndihmojnë në krijimin e efektit të “telefonit të prishur ” në komunikimin tuaj edhe me njerëzit e dashur.

Dashuria

Afërdita nga shenja e Bricjapit formon aspekte pozitive me Marsin dhe Neptunit, diçka që do të ndihmojë në aferat romantike, por do t'ju duhet t'i jepni një bazë të veçantë komunikimit që do të ekzistojë me një person që ju intereson. Mund të ketë disa keqkuptime të cilat - nëse i filtron me kujdes atë që do të thuash dhe çfarë do të dëgjosh - duket se mund të shmangen. Nëse jeni në një lidhje, këto ditë kushtojini më shumë detajeve praktike të takimeve dhe takimeve që të mos ketë keqkuptime me rastin.

Puna dhe Ekonomia

Klima e punës do jetë më e këndshme këtë javë, pasi duket se nuk do të ketë detyrime stresuese të periudhës së mëparshme, të cilat mund të kenë sjellë një klimë e qet por edhe polemika. Me praninë e Diellit dhe Mërkurit në shenjën e Shigjetarit do të vini re se komunikimi do të përmirësohet dhe do të ndihmojë ndjeshëm në trajtimin e çështjeve profesionale.

AKREPI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme ,takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit do të hapë rrugen  e kësaj jave, e cila do të fokusojë interesin tuaj tek të ardhurat dhe shpenzimet tuaja. Ka shumë mundësi që tashmë jeni duke përgatitur disa blerje që dëshironi të bëni, si dhe disa dhurata për personat tuaj, diçka që kërkon planifikim të duhur për të mos krijuar probleme në fondin tuaj. Eklipsi i Diellit dhe hena e re  që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit më 04/12 do ju bëjë të prirur ndaj shpenzimeve dhe blerjeve impulsive, diçka që mund të shkaktojë humbje. Mundohuni të shmangni shpenzimet e panevojshme, pasi kjo do të jetë sfida e ditës.

Dashuria

Çështjet tuaja romantike duket se po shkojnë më mirë se ato financiare pasi Afërdita është në një shenjë zodiakale miqësore me ju - Bricjapi - dhe mund të krijojë mundësi për zhvillimin e mirë të çështjeve romantike. Nëse jeni në një lidhje përpiquni të mos lejoni që çështjet që kanë krijuar polemika me partnerin tuaj të vazhdojnë të ndikojnë tek ju, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me ekonomin  tuaj. Nëse jeni të lirë, lëvizjet e një personi që ju intereson mund t'ju shkaktojnë mendime të dyta dhe të treta për këtë javë. Do të ishte mirë të mos nxirrni përfundime të shpejta, pasi eklipsi mund të jetë konfuz.

Puna dhe Ekonomia

Diskutimet për financat duket se do t'ju pushtojnë edhe këtë javë, pasi jeni në një kohë kur çështjet që kanë të bëjnë me xhepin tuaj do të jenë prioritet. Eklipsi Diellore nuk sjellin stabilitet në çështjet ekonomike, gjë që mund të rrisë stresin. Mundohuni të mos mbështeteni në fjalët që mund të thuhen në diskutimet për punën dhe financat, por prisni veprat.

SHIGJETARI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme, kjo është një javë shumë e rëndësishme për shenjën tuaj të horoskopit pasi më 4/12 do të ndodhë eklipsi i Diellit dhe te Henes se re në shtepin e 12-të të shenjës suaj të zodiakut. Kendet dhe konjukturat astrologjike që do të ndodhin gjatë eklipsit, bie zilja e alarmit, pasi duket se mund të krijojnë një humor ekzagjerimi dhe jo modestie. Ndaj gjatë kësaj jave duhet të keni kujdes me atë që thoni, kujt ia thoni por edhe mënyrën se si e thoni, në mënyrë që të mos krijoni keqkuptime dhe konfuzion. Disa njerëz duket se presin një goditje komunikimi apo një angazhim që ju nuk do ta mbani dot, përpiquni të mos ua bëni këtë nder!

Dashuria

Komunikimi, bisedat dhe komunikimi që do të keni me personin që ju intereson, qoftë beqar apo në një lidhje, do të formojnë atmosferën në jetën tuaj personale këtë javë. Do të ishte mirë të shmangni deklaratat dhe premtimet madhështore që mund t'ju lënë të ekspozuar ndaj njerëzve dhe situatave. Sidomos nëse jeni të lirë, përpiquni të mos lejoni që impulsi t'ju çojë në deklarata, të cilat do të kenë elementin e ekzagjerimit.

Puna dhe Ekonomia

Menaxhimi jo vetëm i çështjeve të biznesit, por edhe financiar do të dalë në pah këtë javë. Mund ta gjeni veten duke menduar për një hap të ri në fushën profesionale, por do të ishte mirë të shmangni marrjen e vendimeve dhe angazhimeve përfundimtare këtë javë. Gjërat duken të jenë rrjedhëse, duke e bërë të vështirë për të parë qartë se cili është interesi juaj.

BRICJAPI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme, këtë javë do ta gjeni veten duke i dhënë përparësi emocioneve tuaja, duke e lënë në shumëne plan  të dytë. Eklipsi i Diellit dhe hena e re  që do të ndodhë më 04/12 në shenjën e Shigjetarit do te thot “energji” emocionet e fshehura, të zmbrapsura, çështjet emocionale dhe çdo gjë tjetër që keni mbajtur brenda vetes për një kohë të gjatë. Vërshimi emocional që mund të ndodhë këtë javë nuk do t'ju ndihmojë ta shihni realisht situatën, gjë që mund të çojë në veprime impulsive dhe të papërshtatshme. “Sfida” e këtij eklipsi është ruajtja e ekuilibrit mes logjikës dhe emocionit.

Dashuria

Çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale do të kenë të drejtën e tyre këto ditë, pasi eklipsi do të nxjerrë në pah emocione të forta. Nëse jeni të lirë, ka mundësi të ndjeni nevojën për të komunikuar me një person “të njohur” apo një ish-partner, por mendoni se çfarë prisni nga ky komunikim dhe mos e lini veten të josheni nga emocionet impulsive. Nëse jeni në një lidhje, shprehni partnerit tuaj atë që ndjeni dhe mos e lini të përpiqet të hamendësojë.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet e biznesit duket se nuk janë në qendër të ngjarjeve të kësaj jave, pasi ju vetë do të zgjidhni të hidhni barrën në çështje të tjera. Rrethanat astrologjike tregojnë se do ta keni të lehtë të përfshiheni në një keqkuptim, ndaj mundohuni të mbani distancë nga njerëzit që flasin me të tjerët dhe nga “te fshehtat”, në mënyrë që të keni një kokë të qetë në punë.

UJORI JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme, këtë javë do të ndjeni nevojën për të komunikuar me njerëz që ju kuptojnë, ndaj duket se telefonatat, mesazhet dhe takimet me miqtë do të kenë të drejtën e tyre. Takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit tregon se do të ketë nevojë për komunikim, por ky komunikim mund të mos jetë aq i lehtë. Mundohuni të qëndroni larg keqkuptimeve dhe kjo mund të arrihet nëse nuk përfshiheni në çështjet e njerëzve të tjerë, përveç nëse ju kërkohet një gjë e tillë. Eklipsi I Diellit dhe  Henen e re  që do të ndodhë në shenjën e Shigjetarit në datën 04/12 mund të sjellë mbylljen e rrethit të një marrëdhënieje miqësore ose rishikimin në lidhje me një grup në të cilin jeni pjesëtar.

Dashuria

Këtë javë mund të ndjeni se nuk ka asnjë pikë kontakti me partnerin tuaj dhe kjo ndjenjë mund të krijohet për shkak të pikëpamjeve të ndryshme për çështje specifike dhe për shkak të prioriteteve të ndryshme. Mundohuni të mos përgjithësoni një mosmarrëveshje dhe mos e reduktoni në një çështje madhore në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni i lirë mund të afroheni shumë me një person që takon në një grup njerëzish, por komunikimi kërkon kujdes për të shmangur keqkuptimet.

Puna dhe Ekonomia

Marrëdhëniet e biznesit dhe veçanërisht të bashkëpunimit mund të kenë një farë vështirësie këto ditë, diçka që do të intensifikohet nga komunikimi që nuk do të jetë produktiv. Mundohuni që disa diskutime të mos i çojnë të tjerët në përfundime të gabuara dhe kjo mund të kufizohet nëse tregoheni shumë të kujdesshëm me atë që thoni, por edhe me mënyrën se si i thoni. Me kalimin e ditëve të javës, presioni nga disa çështje profesionale mund të rritet.

PESHQIT JAVOR

29/11/2021 TO 05/12/2021

Një javë sa më të mbarë ju urojme.Peshq te dashur  këtë javë do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje jo vetëm komunikimit, por edhe mënyrës së shprehjes së asaj që dëshironi të thoni. Takimi i Diellit me Mërkurin në shenjën e Shigjetarit në fillim të javës por edhe eklipsi i Diellit që do të ndodhë ne shenjen e  Shigjetarit më 4/12, mund të krijojnë disa çështje -kryesisht në punë- të cilat do të nisin. nga keqkuptimet e komunikimit. Do të duhet të jeni mjaft të kujdesshëm për të mos ekspozuar veten ndaj njerëzve tuaj të dashur apo kolegëve tuaj për shkak të keqdeklarimit të disa gjërave.

Dashuria

Kjo javë mund të sjellë mundësi për zhvillimin e një njohjeje pasi si pozicioni i Afërditës tek Bricjapi ashtu edhe aspektet harmonike që ajo do të formojë me Neptunin në shenjën tuaj të horoskopit dhe me Marsin në Akrep favorizojnë gjërat. Nëse jeni në një lidhje përpiquni t'i shihni personalisht disa çështje që e shqetësojnë, pasi evazionet nuk do të ndihmojnë në zgjidhjen e tyre. Nëse jeni të lirë, ka mundësi të krijoni një atmosferë shumë të ngrohtë mes jush dhe një personi që deri vonë lidhja juaj ka qenë miqësore.

Puna dhe Ekonomia

Komunikimi do të luajë një rol të veçantë në fushën profesionale dhe do të përcaktojë disa nga marrëdhëniet tuaja profesionale. Ndaj këtë javë do të ishte mirë t’i kushtoni vëmendje mënyrës që zgjidhni të shpreheni apo të pretendoni diçka që dëshironi në punë. Gjithashtu do të ishte mirë të qëndroni larg debateve dhe  jeni “zbuluar” pasi në bisedë mund të thuhen gjëra që mund t’ju ​​lënë të ekspozuar ndaj njerëzve dhe situatave. 

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco