Disa fotografi që nuk mund të shpjegohen ose të justifikohen!

Disa fotografi që nuk mund të shpjegohen ose të justifikohen!

15:57, 21/09/2021

Jo çdo gjë në jetë ka një shpjegim por, edhe nëse ka, ne nuk jemi gjithmonë të vetëdijshëm për të.

Ndonjëherë janë thjesht vendimet e këqija të marra nga njerëzit, që për një moment nuk i kishin menduar qartë idetë. Dhe herë të tjera, është natyra që bën gjërat e saj pak më ndryshe nga sa jemi mësuar.

Mediumi BrightSide grumbulloi 17 fotografi që tregojnë se si jeta mund të bëhet e paparashikueshme dhe befasuese kur ne nuk e presim. 

“Dikush me të vërtet duhet të merret me këtë situatë”

“Mënyra se si miku im i apartamentit i ha bananet”

“Kam parë këpucë në linjat e energjisë, por një kontrollues PS2 është diçka e re për mua”

“Qasje për karrige me rrota në shkallë?”

“Një vendosje shumë interesante e prizës elektrike”

“Këtë vezë të çuditshme e gjeta në kuti kartoni”

“Çokollatë e shkrirë me biçikletë elektronike”

“Vula e datës u vu në simite në vend të qeses së paketimit”

“Si saktësisht do ta përdornit këtë rrëshqitëse?”

“Ky aeroplan Saab ka një vrimë dore”

 

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco