Më 16 maj 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Më 16 maj 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

11:02, 09/05/2022

Ministria e Financave,Punës dhe Transfereve njofton se më 16 maj 2022 do të mbahet ankandi i pestë për vitin 2022.

Në këtë ankand, do të emetohen obligacione me maturitet trevjeçar në shumën prej 30 milionë euro.

Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

“Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës”, thuhet në njoftim. 


 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco