Qarkorja, kështu planifikohen milionat e buxhetit për periudhën 2022-2024

Qarkorja, kështu planifikohen milionat e buxhetit për periudhën 2022-2024

12:40, 18/10/2021

Ministria e Financave ka nxjerrë qarkoren buxhetore ku jepen vlerësimet për institucionet publike që financohen nga buxheti i shtetit.

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve është e autorizuar që sipas nenit 20 të Ligjit për Menaxhimin e Financave Publike dhe Përgjegjësitë (LMFPP) të nxjerrë qarkore buxhetore për cilëndo ose për të gjitha organizatat buxhetore me të cilat sigurohen udhëzime për përgatitjen e Buxhetit të Kosovës, shkruan Syri.net Kosova.

Në mbështetje të kësaj dispozite ligjore, Ministri nxjerr Qarkoren e dytë buxhetore 2022/02 ku ofrohen ofron kufijtë final buxhetor për secilën Organizatë Buxhetore të nivelit qendror për vitin 2022 dhe projeksionet buxhetore për vitin 2023-2024.

Në linkun në vijim lexoni qarkoren buxhetore: https://mf.rks-gov.net/.../855C39D3-F11F-423C-8EE6...

May be an image of text

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco