Në këto komuna nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Në këto komuna nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

16:52, 26/11/2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.11.2020

Pejë

1.

TS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi:53000005) prej orës 10:00- 14:00

Vendet: fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratishë e Epërme, Ratishë e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV degëzimi Ratishë e Ulët, Dashinoc dhe Maznik.

2.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati në stabiliment dhe pa energji do të mbesin TS 10/04:

TS 10/04 Shala Swis Oil Sh.P.K (Kodi: 51000007018) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Poqesta Shkolla (Kodi: 51000007020) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Belanica 1 (Kodi: 51000007021) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Doberdol III (Kodi: 51000007022) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Doberdoli I (Kodi: 51000007023) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Doberdoli II (Kodi: 51000007024) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Poqesta I (Kodi: 51000007025) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Poqesta Krasniqet (Kodi: 51000007026) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30

TS 10/04 Ramuni I (Kodi: 51000007027) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Ramuni II (Kodi: 51000007028) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Milovansi (Kodi: 51000007029) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Vragovci (Kodi: 51000007030) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Babiqi (Kodi: 51000007031) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Pishtani (Kodi: 51000007032) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Bellinca II (Kodi: 51000007033) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 (Kodi: 51000007034) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Euro Fokus (Kodi: 51000007036) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Adem Berisha Seperacion (Kodi: 51000007042) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

TS 10/04 Kreshnik Krasniqi (Kodi: 51000007050) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Poqesta, Belanica, Dobërdoli, Ramuni, Milovansi, Vragovci, Babiqi dhe Pishtani.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

28.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme

 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Theranda (kodi: 32000016) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Uinston Çereçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

2.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove te reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

28.11.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sollana (Kodi 70000008) nga ora 10:00 -16:00

Vendet: rrugët: Ahmet Delija, Avni Rrustemi, Arnold Half (një pjesë), Ago Agaj, Brigada 142, Dëshmorët e Kombit, Mbretëresha Teuta (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut (një pjesë), Nusa Beqiri (një pjesë), Gazmend Baliu, Gjergj Fishta, Pjetër Budi, Rozafa (një pjesë), Rashit Deda, Korça, Selman Vojvoda, Sami Gashi, Sefë Kosharja (një pjesë), Shkodra (një pjesë), Ura e Gjakut dhe një pjesë e Shipolit dhe Vaganicës.

Arsyeja: Zhvendosja e TSB për 6 m, vendosja e TS Blindë (e re), TS (i ri) Sn=1000 kVA, Paneli TU 0.4 kV (i ri), ndërsa kthinat do të përdoren nga TSB (ekzistuese).

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllatina (Kodi 61065002) nga ora 10:00 -14:00

Vendet: fshatrat: Pozharan, Sadovinë e Çerkezëve, Sllatinë e Poshtme, Sllatinë e Epërme dhe Tërstenik.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm sipas zgjedhjes teknike.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco