Prishet marrëveshja tripalëshe, mbi 5 milionë euro humbje për komunat

Prishet marrëveshja tripalëshe, mbi 5 milionë euro humbje për komunat

14:39, 26/09/2020

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka njoftuar se është bërë shkëputja e njëanshme e marrëveshjes tripalëshe, mes MPL-së, komunave dhe Helvetas Sëiss Cooperation në Kosovë.

Sipas AKK-së, këtë prishje të marrëveshjes e ka bërë vet Ministria e Pushtetit Lokal, shkruan Syri Kosova.

Madje AKK ka rënditur edhe 4 pika, ku ndër tjera kërkuan nga Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës që të ndërmarrë veprime për të shtruar në përgjegjësi gjithë akterët që kanë ndikuar për një situatë të tillë si dhe ndaj zyrtarëve të lartë të MPL-së që kanë bërë deklarata fyese për Kryetarët e Komunave.

DEKLARATË RRETH SHKËPUTJES SË NJËANSHME NGA MINISTRIA E PUSHTETIT LOKAL (MPL) TË MARRËVESHJES TRIPALËSHE NË MES MPL-...

Posted by Asociacioni i Komunave të Kosovës on Saturday, 26 September 2020

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco