480.000,00 Euro për Qendrën Rinore dhe Kulturore në Han të Elezit

480.000,00 Euro për Qendrën Rinore dhe Kulturore në Han të Elezit

13:59, 19/10/2021
Me “Memorandumin e Bashkëpunimit” të nënshkruar ndërmjet Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komunës së Hanit të Elezit, MKRS-ja ndanë 480.000,00 Euro për mbështetje financiare për projektin “Ndërtimi Qendrës Rinore dhe Kulturore në Han të Elezit, faza e Dytë.
 
Sipas “Memorandumit të Bashkëpunimit” mjetet e ndara do të implementohen gjatë vitit 2021 dhe 2022.
 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco