MKRS mbështet 29 biblioteka komunale

MKRS mbështet 29 biblioteka komunale

12:11, 11/10/2021

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit mbështet financiarisht bibliotekat komunale përmes memorandumeve të bashkëpunimit.

Përmes këtyre memorandumeve do të mbështeteten gjithsej 29 biblioteka me nga 3,000 euro për pasurimin e fondit librar.

Buxheti i tërësishëm i ndarë për bibliotekat komunale është 87,000 euro.

Bibliotekat që kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit janë:
1. Biblioteka e Mitrovicës;
2. Biblioteka e Prizrenit;
3. Biblioteka e Gjilanit;
4. Biblioteka e Pejës;
5. Biblioteka e Gjakovës;
6. Biblioteka e Vushtrrisë;
7. Biblioteka e Podujevës:
8. Biblioteka e Ferizajt;
9. Biblioteka e Drenasit
10. Biblioteka e Skënderajit
11. Biblioteka e Fushë Kosovës
12. Biblioteka e Hanit të Elezit
13. Biblioteka e Junikut
14. Biblioteka e Kacanikut
15. Biblioteka e Obiliqit
16. Biblioteka e Klinës
17. Biblioteka e Lipjanit
18. Biblioteka e Malishevës
19. Biblioteka e Rahovecit
20. Biblioteka e Shtimes
21. Biblioteka e Suharekës
22. Biblioteka e Vitisë
23. Biblioteka e Vushtrrisë
24. Biblioteka e Komoranit
25. Biblioteka e Kamenicës
26. Biblioteka e Tërstenik
28. Biblioteka e Decanit
29. Biblioteka e Dragashit
[May be an image of text]
35Arbër Selmani and 34 others
3 shares
Like
Comment
Share
 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco