Katalogu i filmave artistikë dhe dokumentarë

Katalogu i filmave artistikë dhe dokumentarë

09:38, 04/11/2020

Këto ditë doli nga shtypi  libri:"Katalogu i filmave artistikë dhe dokumentarë", i Gani Mehmetajt me të dhënat për të gjithë filmat artristikë e dokumentarë që i ka prodhuar Kosova, përkatësisht  Kosovafilmi nga viti 1968 me filmin e parë "Uka i bjeshkëve të Nemuna" e deri në miljeniumin e tretë.  

Libri është botuar në të dy gjuhët shqip dhe anglisht.

Katalogu ëshët botim i Kosovafilmit, i financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco