Billa, ofertë e çmendur në 6 ditët e ndryshimit të stokut

Billa, ofertë e çmendur në 6 ditët e ndryshimit të stokut

11:24, 25/07/2021
A+ Aa A-

Edhe këtë verë, kompania Billa, lider në tregun shqiptar për pllaka, parkete hidrosanitare e mobilje, risjell traditën e ndryshimit sezonal të stokut.

Billa është kompania e vetme që ka sjellë këtë praktikë botërore në këtë degë të industrisë të tregut vendas dhe historikisht e aplikon atë dy herë në vit.

Futja e 240 modeleve të reja ekskluzive pllakash, laminatesh e pajisjesh hidrosanitare, sjell freskim të portofolit të produkteve duke mbajtur konsumatorin shqiptar në trendin e modeleve  më të fundit globale për këte degë të ekonomisë. Kjo praktike ka dhe përfitime direkte per konsumatorin pasi i gjithë malli ekzistues vendoset në cmime të pazakonta për një periudhë të shkurtër kohore.

Nga datat 23 deri në 28 korrik do të nxirret në ofertë çdo produkt i mallit ekzistues qe gjendet në gjithë magazinat e show roomet e kësaj kompanie.

Oferta që do të zgjasë vetëm për 6 ditë, synon plotesimin e gjithë kërkesës sezonale duke mbështetur e lehtësuar fuqinë blerëse për të cdo buxhet të konsumatorit.

Billa është një ndër korporatat e pakta në vend që shtrihet në mënyre policentrike me qendra vendimarrje në Shqipëri, Spanjë e Belgjikë. Ky lloj strukturimi duket se bën të pandalshëm zhvillimin madje  edhe në kohë të pandemisë globale. Provë për këtë është zgjerimin i shpejtë i kanalit të shitjeve brenda e jashtë vendit dhe zgjerimi vertikal i portofolit . Kjo sjellë në mënyrë periodike risi dhe arritje jo vetëm në ekonominë vendase por dhe një shembull për tu respektuar ne tregun evropian.

E krijuar në vitin 2007 dhe e prirur nga moto “Cilësia s’ka pse të jetë e shtrenjtë”, sot Billa renditet si distributori kryesor i rajonit me degë edhe në vendet më të rëndësishme të Bashkimit Evropian duke përfaqësuar një nga shembujt më pozitivë të ekonomisë shqiptare.

Image

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco