Njoftim i rëndësishëm për ata që duan të aplikojnë për studimet e larta/ Hapat që duhen ndjekur

Njoftim i rëndësishëm për ata që duan të aplikojnë për studimet e larta/ Hapat që duhen ndjekur

17:44, 25/01/2020

QSHA ka miratuar periudhën e aplikimeve me formularët A1/A1Z, për MSH 2020, në datat 03 deri më 07 shkurt 2020. ?

Të interesuarit duhet të aplikojnë individualisht në portalin qeveritar e-albania dhe të çojnë në sekretarinë e shkollës dokumentacionin si më poshtë:

1. Çertifikatën ose diplomën me notat e fituara në përfundim të shkollës së mesme sportive.
2. Kopjen e kartës së idenditetit dhe çertifikatën personale.
3. Vërtetimin e Maturës nga Zyra Vendore Arsimore Durrës

Pas aplikimit online dhe dorëzimit të dokumentacionit të mësipërm, kandidati duhet të kontaktojë me koordinatoren e maturës për të përfunduar aplikimin e Formularit A1Z.

Njoftimi do të shfaqet edhe në faqen e internetit të QSHA.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco