Blerja me 0% interes vë në lëvizje motorët e ekonomisë familjare

Blerja me 0% interes vë në lëvizje motorët e ekonomisë familjare

08:41, 07/03/2019

Blerja e  pajisjeve elektro-shtëpiake ështënjë investim irëndësishëm përnjë familje apo individ, kjo për faktin se elektro-shtëpiaket kanë një vlerë të konsiderueshme monetare por edhe për faktin se kërkojnë kohë dhe impenjim në përzgjedhjen e tyre, si dhe zënë një vend të konsiderueshëm në buxhetin e familjes duke u quajtur investim afatmesëm.

Ajo që duhet të përcaktoni me kujdes në këto raste është se, cilat pajisje përmbushin më së miri qëllimin  për të cilin kërkohen? Cila është marka e preferuar dhe sa i përshtaten hapësirës dhe kërkesave të momentit? Por mbi tëgjitha duhet të vlerësoni se, cila është gjendja e kursimeve tuaja të deritanishme.

Gjatë  viteve të fundit kemi qenë dëshmitarë të uljeve të njëpasnjëshme të normës bazë të intresit nga ana e Bankës së Shqipërisë, me synim nxitjen e konsumit dhe stimulimin e kreditimit të ekonomisë. Ndërkohe, familjet shqiptare po konsumojnë gjithnjë e më shumë me buxhete të përcaktuara  në vite, duke u përgatitur çdo vit të ruajnë apo përmiresojnë standardin e jetesës, duke mos lenëmënjanë as kursimet.

Por tashmë ka ardhur momenti që të mos shqetësoheni më për kursimet tuaja. Kursimet mund t'i ruani për pushimet, shkollimin e fëmijëve apo investime të tjera dhe mund të merrni gjithsesi nështëpi elektro-shtëpiaket që dëshironimenjëherë!.

Përzgjedhja me kushte tepër të favorshme e markave  nga  kompanitë më të mirënjohura ndërkombëtare në elektro-shtëpiake si Samsung, LG, Sony, Beko, Bosch, Elektrolux etj  fatmirësisht tani është e mundur edhe në Shqipëri falë Neptun.

Çdoblerës tani mundet të ruajë tënjëjtin standard jetese që ka, dhe tëblejë në çdo dyqan të Neptun me këste me 0 % interes deri në 36 muaj duke përzgjedhur skemën që i përshtatet më shumë atij.

Gjate muajit MARS financimi me 0 % interes mundësohet në të gjitha dyqanet Neptun për

TË GJITHË TELEVIZORËT DHE TË GJITHA ELEKTROSHTËPIAKET E MËDHA E TË VOGLA.

Skema e financimit mundësohet për 12; 18; 24  apo 36 muaj dhe financohet 100% e vlerës deri në 300,000 lekë të reja blerje.

Nga të dhënat e vitit të fundit, ka pasur mbi 1700 aplikime për blerje pa interes në rrjetin Neptun, duke shënuar 25% rritje krahasuar me vitin e mëparshëm.

Vetëm në Neptun është e mundur aplikimiimenjëhershëm brenda në dyqan vetëm me një kartë identiteti. Procedurat e aplikimit janë të thjeshta dhe pa shumë burokraci.

Për të marrë informacionë të mëtejeshme lidhur me këtë mundësi, vizitoni web-site www.neptun.al ose informohuni edhe në rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Linkedin, ku ne jemi prezentë. Përndryshe, mund të telefononi në 044 50 50 50.

ImageNeptun është pjesë e Grupit Balfin,Grupi më i madh dhe inovator i investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon, i njohur për investimet në qendrat tregtare QTU, TEG dhe SEG, zhvillimet e zonave rezidenciale dhe tregtare, në turizëm me projekte si Green Coast Resort dhe Vala Mar Residences, në industrinë e modës dhe atë minerare me AlbChrome dhe Newco Ferronikeli, si dhe në aktivitetet e shitjeve me pakicë me rrjetet e dyqaneve Spar, Jumbo, etj.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco