Defekt në një nënstacion në Vlorë, ja zonat pa energji

Defekt në një nënstacion në Vlorë, ja zonat pa energji

10:04, 09/12/2018

Defeketi në një nënstacion të OSHEE në zonën e Vlorës ka detyruar operatorin e shprendarjes që të stakojë energrjinë në disa zone të këtij arku.

Në njoftimin e OSHEE për abonentët thuhet se, ‘për shkak të avarisë në zbarrat 35kV ne N/stacionin Orikum i Ri (OST) aktualisht është duke u punuar, për rrjedhojë stakuam linjen Uji i Ftohtë-Radhimë-Orikum i Vjeter. 


Puna do të vazhdojë deri në oren 11:30, dhe gjatë kësaj kohe janë pa energji elektrike këto zona: 
Rradhimë, Tragjas, Dukat, Fshat- Dukat, Llogara, Jonufër dhe Orikum.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco