Ky është kuptimi kanë nishanet në trupin tuaj

Ky është kuptimi kanë nishanet në trupin tuaj

01:05, 29/11/2018
A+ Aa A-

Të gjithë kemi nishane, në forma, madhësi dhe vendndodhje të ndryshme. Në fakt kjo e fundit ka një rëndësi të caktuar.

Disa nga nishanet janë të lidhur me historitë familjare të personit ndërsa të tjerët me shëndetin. Ja domethënia e nishaneve sipas vendit ku ndodhen në trupin tuaj:

Nishan në këmbë

Nëse keni nishan në tabanin e këmbëve tuaja, kjo do të thotë që udhëtoni shpesh, pëlqeni kuzhinën dhe kështu me radhë.

Kjo gjithashtu do të thotë që ju jeni shumë popullor në vendin e punës dhe ju mund të jeni një udhëheqës i madh.

Nishan ndërmjet syrit dhe vetullës

Ky pozicion i një nishani në fytyrën tuaj është i lidhur me shtëpinë tuaj.

Duke pasur një nishan në mes të syrit dhe vetullës do të thotë se ju jeni një person i cili është në gjendje për t’u përshtatur.

Ju jeni të mirë me njerëzit dhe mund të merrni një pozitë udhëheqëse.

Nishan në mes të vetullave

Nishanet në mes të vetullave janë të lidhur me zhvillimin e karrierës tuaj.

Nëse ju keni një nishan në këtë vend, ai mund të thotë se ju jeni për një promovim, një rritje në pagë apo diçka e ngjashme.

Nishan në pëllëmbë të dorës tuaj

Nëse ju keni një nishan në brendësi të pëllëmbës suaj, kjo do të thotë që ju kurrë nuk do të mbeteni pa para.

Kjo gjithashtu do të thotë se ju jeni e zgjuar, ambicioze dhe lehtë mund të fitoni një pozitë udhëheqëse.

Nga ana tjetër, në qoftë se ju keni një nishan në anën e pasme të pëllëmbës suaj, kjo do të thotë se ju keni një aftësi të fortë financiare dhe menaxhimit dhe jeni të mirë me llogaritë.

Nishan në nofull

Ky pozicion i një nishan në fytyrën tuaj do të thotë se ju do të keni një pozicion të fuqishëm në punë dhe pasuria juaj do të rritet.

Nishan në buzën e sipërme

Nëse ju keni një nishan mbi buzën e sipërme, kjo nënkupton që ju të shqetësoheni më shumë për ushqim dhe veshmbathje.

Përveç kësaj, ju jenë të njohur në mesin e miqve dhe keni aftësi të mira ndërpersonale.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment

Denonco