Gruevski i kishte zbrazur llogaritë bankare qysh në shtator

Gruevski i kishte zbrazur llogaritë bankare qysh në shtator

13:25, 16/11/2018

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski qysh në shtator, kur mbajti një konferencë për shtyp në Kuvend dhe akuzonte pushtetin duke thënë se është viktimë e persekutimit politik, kishte tërhequr të gjitha paratë që kishte në llogaritë e tij.

Kjo kishte ndodhur në periudhën kur Gjykata e Apelit po diskutonte ankesat e tij dhe kur pritej të merret vendim përfundimtar nëse ai do të shkojë në burg ose jo.

Edhe pse këto informacione janë jozyrtare, Prokuroria Speciale Publike konfirmoi zyrtarisht se nuk ka mundësi që të ngrij llogaritë bankare të Gruevskit për shkak se aktualisht nuk ka para dhe pronë në emër të tij, ndërsa llogaritë e tij bankare janë zero.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment