Integrimi, KE: Serbia nuk ka përparuar

Integrimi, KE: Serbia nuk ka përparuar

07:57, 16/11/2018

Komisioni Evropian u dorëzoi shteteve anëtare raportin për përparimin e Serbisë në kapitujt 23 dhe 24 të negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Ky është një dokument i brendshëm, i cili shërben për shkëmbim të mendimeve midis vendeve anëtare.

Radio Evropa e Lirë e ka parë këtë dokument, i cili konstaton se mungojnë rezultate të prekshme në fushat kyçe, si: reforma gjyqësore, lufta kundër korrupsionit dhe liria e medias.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment