Berisha shows the shocking pictures: This is Albanian Noriega’s free healthcare

Berisha shows the shocking pictures: This is Albanian Noriega’s free healthcare

12:41, 09/09/2017

Former Premier Sali Berisha has published today pictures from the hospital of Pogradec, showing shocking images which need no comments.

"This is the free healthcare of Noriega”, Berisha mocks Premier Edi Rama, whom he dubs after Manuel Noriega, former dictator of Panama.

Berisha, a noted cardiologist before committing to politics in 1991, said the pictures were sent to his inbox by a citizen who had his father hospitalized in the hospital of Pogradec.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

krasasi tp09/09/2017 13:35

do ishte me interes per publikun te dinte se kur eshte bere rikostruksioni i fundit i spitalit te Pogradecit, sa miliona jane hedhur, Nese punet shkel e shko nuk do ndalendhe firmat qe operojne dhe drejtoret vazhdojne te marin pjesen e te ikin, asgje nuk kemi bere,e asgje nuk kemi thene.Thjesht po nxisim ministren e re te shendetesise te akordoj 1-2 milion euro per ate suvan qe paska rene.Nuk ka uje per te pire ne fshat z.Berisha, nuk ka investime per kullim e ujitje ne bujqesi.Drejtorat dhe ministrat edhe te kohes tuaj edhe sot por edhe ne keto 4 vjet do vazhdojne ritualin.Beni ligj nese keni nderment te beni shtet. Retorikat nuk kane asnje vlere.Ministrat e dhe drejtoret e rinj mund te ndryshojne disa mobilje, apo ndryshime te pjeseshme, ashtu si ajo nusja e re kur shkon ne nje familje por jo te te tallen me fondet publike.

labi09/09/2017 12:51

Noriega eshte byth q...

Shto koment