KQZ i zyrtarizon: Në Kavajë nuk u zhvilluan zgjedhje

KQZ i zyrtarizon: Në Kavajë nuk u zhvilluan zgjedhje

19:32, 19/05/2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme ka shqyrtuar dhe miratuar projektvendimin në lidhje atë që duhej të ishin zgjedhjet e 7 majit në Kavajë.

KQZ ka marrë vendim “Për konstatimin e përfundimit pa votim dhe pa rezultat, të zgjedhjeve të pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, të datës 7 maj 2017”.

KQZ vendosi të konstatojë përfundimin pa votim dhe pa rezultat, të zgjedhjeve të pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, të datës 7 maj 2017

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shto koment