Basha posts a picture: This is not good! This is very dangerous!

Basha posts a picture: This is not good! This is very dangerous!

11:43, 21/03/2020

This is not good! This is very dangerous!

Of course, people must buy their necessities, must receive the essential services, pay their bills, but gatherings like this on are dangerous. This is a sure way to spread the virus. Such gatherings nullify every sacrifice made so far.

It is necessary to make an objective analysis based on the most effective practices on how to organize and implement the disciplined isolation and distancing and, by the other hand, to allow people have their vital services, avoiding at the same going out unnecessarily, long queues, and massive gatherings.

Nothing is easy but everything must be done to prevent and slow down as much as possible the spread of COVID 19.

Dear citizens! Stay home! By respecting the social distancing, we isolate the virus. Like this, we give ourselves and our families a chance to pass the situation with as less consequences as possible and to return to the normality.

*Mr. Lulzim Basha is the Chairman of the Democratic Party of Albania

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Sihat21/03/2020 16:10

Kur eshte e rrezikeshme a detyron dot ramen te na bjere te gjitha qe duam ne shtepi ?.Edhe ne nuk.dalim jashte

Beni21/03/2020 12:23

Eshte urdheri i KM qe nuk zen karar me urdherat qe nxjerr cdo dite ndryshe pa marrre ne konsiderate pasojat. Duhet te kufizohen sa me shume levizjet me qellim evitimin e kontakteve dhe shperndarjes gripit. Ky urdheri i fundit ishte nje shembull papergjegjdhmeri nga ana e KM. Ne vend te vazhdoje te forcohen rregullat per kufizimin kjo ka sjell kontakte dhe mos respektim te distances sociale per mbrojtjen te gjithe atyre qe kane nevoje per sherbime per dy dite,deri te hanen. Ishte me mire orari i meparshem kur njerez me pak psonisin ne nje kohe me te gjate. Kjo e sotshmja ka qene kontanim i organiziar me urdher te KM me pasoja te medha ne kte situate. Ky ishte panik me urdher. Njerzit nuk duhet te vijne nen presion per te rrezikuar me urdhera te tille qe dyqanet nuk do te hapen neser se si rrjedhoje kemi grimbullime te tilla si ato sot. Lus zotin te kete dame sa me te vogla por e veshtire te mos e kemi renduar shuume situaten e perhapjes sot.

Koli21/03/2020 12:18

Kur i thua popullit do te mbyllen te gjitha dyqanet detyrimisht turme te tille do ta shikosh ne cdo treg apo market! ( ne kete rast tjeter kush i ka vene oraret jo ti Z. Basha) Dola sot per te blere buke dhe asnje dyqan nuk kishte! Hajd se sot po bej ca petulla! Te henen do shikoni turma me te medha sepse do ti sulen dyqaneve. Furat e bukes dhe supermarketet duhen te qendrojne te hapura qe te mos kete dyndje.

Toni21/03/2020 12:13

Izolimi mire per popullaten po car mutin ben me bizneset. Akoma i quan mjete fitimprurese dhe jo domosdoshmeri. Ndihmojini bizneset ne maksimum dhe lerini ne sherbim se do merni ne qafe gjith popullaten o gomere

Elvi 21/03/2020 11:57

Kte gjendje e bejne oraret qe vendosi idioti .ska pse vihen orare qe i detyrojne njerezit te dalin te gjith ne te njejten kohe.i rrofte karantina qe ka ven i placin syte .a ka njerez te tjere ky vend apo ky eshte doktor, shkencetar apo ku di un

Shto koment

Denonco