The Prosecution for Serious Crimes closes the investigative dossier 184 for electoral crimes

The Prosecution for Serious Crimes closes the investigative dossier 184 for electoral crimes

12:29, 21/08/2019

The Albanian Prosecution Office for Serious Crimes has declared its incompetence in relation to the investigative dossier number 184, sending it to Dibra’s district prosecution office. The investigative dossier 184 investigates the electoral crimes that involved high officials from the ruling Socialist Party.

The reason behind the decision has to do with the fact the investigative dossier doesn’t have to do with a structured criminal organization. Sources said Dibra’s office hasn’t appointed yet a prosecutor to deal with this case.

The chief of Dibra’s prosecution office, Esmeralda Cami, has relations to one of the persons under investigation and for that reason she has refused to take over the case.

 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Gramoz21/08/2019 17:38

Kercenime me heqjen nga puna ne rast mos votimi per qelbesirat e ridhjerjes nga kapterri bandit Pjerdhin Ndreu, nga Damjan termeti, nga Ulsi katnari, nga Xhemol idioti dhe nga Saje qorri qe nuk e rrunte Edvinin per demokratet, dhe nuk paskemi te bejme me grup te strukturuar kriminal?! Kete vetem prokuroria e Artes se Ulsiut mund ta thote.

Krist21/08/2019 15:53

Perfundimi nese ka apo nuk ka grup te konstruktuar kriminal,duhet te behen hetime.Si u arrit ,kykonkluzion,pa u bere hetimi?

Shto koment

Denonco