Rama kërcënon me padi ndaj ‘Bild’, ironia e Henze: Duhet të padisin edhe BE dhe SHBA, kanë folur për korrupsionin e qeverisë

Rama kërcënon me padi ndaj ‘Bild’, ironia e Henze: Duhet të padisin edhe BE dhe SHBA, kanë folur për korrupsionin e qeverisë

22:05, 15/05/2019

Artikulli i botuar nga gazeta më e madhe në Europë, gjermania ‘Bild’, ka shkaktuar një tërmet të vërtet në politikën e majtë në Shqipëri.

Deputetë të partisë së Edi Ramës kanë shkuar deri atje sa kanë kërcënuar gazetën se do t’i padisin në gjykatë.

Ndaj kësaj situate ka reaguar me ironi Këshilltari për politikat ekonomike dhe sociale pranë CDU-së, Martin Henze.

Duke folur për mundësinë e një padie ndaj ‘Bild’, Heinze shkruan se “Kjo do të jetë një sprovë interesante. Qeveria shqiptare mund të rekomandohet për të paditur të gjithë bashkësinë ndërkombëtare, mes të cilëve BE dhe SHBA, sepse kanë folur shumë në lidhje me korrupsionin masiv të administratës së qeverisë Rama”.

Ja reagimi i plotë i Martin Henze

Demokracia: Qeveria e popullit, nga populli, për popullin

Një nga gazetat më të mëdha të përditshme të Evropës, Deutsche Bild, raporton mbi korrupsionin shtetëror në qeverinë shqiptare.

Partia qeverisëse ka publikuar sot se dëshiron të padisë gazetën. Kjo do të jetë një sprovë interesante. Qeveria shqiptare mund të rekomandohet për të paditur të gjithë bashkësinë ndërkombëtare, mes të cilëve BE dhe SHBA, sepse kanë folur shumë në lidhje me korrupsionin masiv të administratës së qeverisë Rama dhe rritjes së trafikimit të drogës.

Z. Rama, bashkësia ndërkombëtare është e etur të dëgjojë ankesën tuaj ....

Democracy: the government of the people by the people for the people.
One of Europe's largest daily neëspapers, Deutsche Bild, reports on state corruption in the Albanian government. The ruling party has now published today that it wants to sue the newspaper. This will be an interesting trial. The Albanian government can only be recommended to sue the entire international community, as well as the EU and the US, because they have spoken very specifically about the massive corruption of the administration of the Rama government and the increasing drug trafficking.

Mr Rama, the international community is eager to hear your complaint....

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

N15/05/2019 22:23

Ku ka byth rama, e ben per te intimiduar gazetaret shqiptar.

Shto koment

Denonco