VIDEO/ Sherr në 'Opinion', Nano: Ke pirë ndonjë gotë, Shehi: Je legen i Ramës

VIDEO/ Sherr në 'Opinion', Nano: Ke pirë ndonjë gotë, Shehi: Je legen i Ramës

22:34, 21/03/2019

Debate të ashpra në “Opinion” mes analistit Mustafa Nano dhe ish deputetit të opozitës, Dashamir Shehi.

Duke mos u pajtuar me komentet e tyre politike, Nano i ka thënë ish-deputetit: Ke pi nndonjë gotë.

Kaq ka mjaftuar dhe mes tyre të shkëmbeheshin fyerje.

DEBATI:

Mustafa Nano: Ti je në politikë, unë nuk jam. Këto janë opinione që unë i shpreh.

Dashamir Shehi: Për ça ke ardhur ti këtu o burr për katekizëm, do bëjmë diskutim akademik apo do bëjmë politikë.

Mustafa Nano: Emo Dash ke pirë ndonjë got tani, muhabet koti.

Dashamir Shehi: A fillove me këto muhabete ti tani, ti je tamam banda e legenëve të Edi Ramës

Mustafa Nano: Ti pi nga mengjesi deri në darkë, nuk thashë ndonjë gjë nuk është turp. 

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Shqiptari24/03/2019 15:58

Pse habiteni qe Fevziu fton legenat ne emisionin OPINION??? Fevziu eshte njesoj legen dhe mut muti si ata!! Pse akoma nuk e njohet ju Fveziun? U lepiu bythen te gjitheve ne pushtet, aq sa i mori pronat e mamit. Tani eshte bere miliarder me taksat tona nepermjet Albtelecom, prone e popullit shqiptar, qe e shiti drogaxhiu Nano tek turqit. Fevziu eshte me i ndyri nga te gjithe ata qe fton ne halene e tij, por maskohet shume bukur! Eshte neser detyre e qeverise se re qe te kontrolloje te gjitha te ardhurat e mediave, televizioneve dhe Fevzinjve. Mos u habisni per sjpirtezine e Fevziut, e ka te shkruar edhe tek mbiemri: FEVZIU (Shpirtziu)

Alban Tirana23/03/2019 23:29

Fain e ka Blendi Fevziu qe merr Muc Nanomutin kete pederast si analist leshi kokra e koqes tip fshatari dhe pederast si edvini. Dashi e pi nje gote raki si gjithe burrat, kurse keta pederastet pijne droge dhe e quajne veten moderna. O pika Fevzos dhe bythelepirsave te tipit Muc mutit.

sharllatant mediatik23/03/2019 12:14

Nuk guxon të hapësh kanalet televizive të kapura nga Rama, se do të gjesh të njejtët sharllatanë mediatikë që flasin marrëzira, o Spartak Ngjalën, , o Mero Gëlbazën,, o Muç (qeëbësirë) Nanon, o Baton Stanishiq Haxhiun, Lenc kompetentin e deri mafiozin italian Bolle-inon që medemek shiten si "të pamvarur", e bëjnë sikur e kritikojnë edhe Ramën, po të gjitha bateritë e urrejtjes i derdhin kundër atyre që rrëzuan regjimin diktatorial enverist, liderat demokratë. Janë bërë tani njëlloj si Topi i kanaleve, edhe Klani i Sandrit

xd23/03/2019 07:53

(Fatosi) njeri ironik dhe shum i trash i ka te gjitha racist radikal njeri qe nuk sherben per as gje cdo here qe bledi e thirr duhet ndrruar kanal ,ate arroganc qe ka nano nuk kemi nevoj per me pa pak fjale ta shpif ,cdo njeri qe nuk ka hapsir te menduari ben bllof me fjale jo tek jo qift jo une jo ti ......................?

Vlora 22/03/2019 06:59

Nuk e kuptoj Fevziun pse e therret ne studio are ate injorant te semure

Edi22/03/2019 05:45

Nuk e kuptoj se pse ftohen ne debate televizive njerez te tille si M Nano ?! Ai nuk di asgje... Eshte nje beqar u stazhionuar qe vetem brockulla flet dhe qe po mundohet te na beje 'friends' me serbet.

Loni nga fieri21/03/2019 23:22

O mut nano o qenef I lindur te ftoj ne fier re te qeras me nje kallapsez

Shto koment

Denonco