Democrat Youth chairman says EU is misinformed about Albania, tells the conversation with a MEP

Democrat Youth chairman says EU is misinformed about Albania, tells the conversation with a MEP

14:29, 11/03/2019

The chairman of the Youth Forum of the Democratic Party Belind Këlliçi said today in an interview with Syri.net that the European Union is not informed about the real Albania, about the touchable reality, different from the reality that Edi Rama’s government shows them.

Këlliçi told host Alen Xhelili about a conversation he had with in Brussels.

“One MEP asked me once why I thought Edi Rama is the Maduro of Albania. I offered arguments and showed the real Albania, the one of votes buyout, scandals, corruption, etc. After my answer, MEP Preda said: Sir, just ignore my question”, Këlliçi said.

“There were many ambassadors and MEPs present in the room who presumably know a different Albania, the think of our country as of a sort of paradise. Our country is a good one to visit for a day, two days or even a week, but the Albanian reality is that of the suburbs, that is the real Albania”.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

I deleguari11/03/2019 14:50

Epo të gjesh euuropjane të pa informuar edhe pas 6 (gjashte) vjet skandalesh të nje pas njeshme dhe marrezish qe vetem nje monster si Edvin Noriega mund t’i realizoje, të me ndjeni zoterinj opozitare, por tju quash të “pjerdhur me të Tera” eshte mashtrim . Ju nuk eshte se keni sherbyer thjesht si fasade, por I keni fshehur ndaj nderkombetareve keto zullume.! Zoti mos e dhente qe kete nivel ta shpalosni edhe ne pushtet!

Shto koment