Teachers’ Day, the Union doesn't celebrate, warns the government for a general strike

Teachers’ Day, the Union doesn't celebrate, warns the government for a general strike

15:11, 07/03/2019

March 7 is known as the Teachers’ Day in Albania but instead of celebrating the teachers have sent a strong warning to Edi Rama’s government.

The chairman of the Independent Union of Albanian Teachers, Nevrus Kaptelli, has announced a general strike within this March unless the government increases their salaries.

The Union has demanded a 20% raise, which is lower than the unkept promise of the government for a 40% raise.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

Genci07/03/2019 17:49

Si nuk keni turp ju te ashtuquajtur sindikaliste. E dini qe do te rriten rrogat ne maj dhe e kerkoni tani. Ku keni qene ju per pese vite, qe rrogat jovetem nuk u rriten asnje cent , por u zvogeluan per shkak te inflacionit

Shto koment