Studentët nxjerrrin bllof qeverinë dhe përpjekjet e saj për përçarje

Studentët nxjerrrin bllof qeverinë dhe përpjekjet e saj për përçarje

00:27, 13/12/2018

Qeveria po bën përpjekje të vazhdueshme për të mashtrua opinionin publik që protesta është e përçarë, por prapë nuk po ia arrin.

Shpjegimin e kësaj çështje e japin studentët. Ata sot ishin në ndarë në dy vende ku protestonin para Kryministrisë dhe Ministrisë së Arsimit. Sot ata e kanë sqaruar dhe thënë publikisht.

‘Nuk jemi të përçarë. Protestojmë në dy vende po me të njëjtat kërkesa. Duke qenë se qeveria e shkeli afatin që i kishim vendosur, ne morëm përsipër që protestat ti zhvillojmë edhe tek Kryeministria’- thonë studentët.

‘Kjo është përhapje. Ne jemi studentë dhe protestojmë kudo. Nuk e bën vendi protestën por njerëzit dhe kauza’- përfunduan ata.

Protestat pritet të vazhdojnë derisa kërkesat të realizohen.

© SYRI.net

Lexo edhe:

Komentet

t13/12/2018 08:50

Derisa protestohet me te njejtat kerkesa protesta nuk eshte e petçare,por ata qe rrine te min.jane te gjithe ata qe kane lidhje me nje fare menyre me rilindjen,ata vete apo te afermit e tyre,dhe sigurisht tentojne nje perçarje duke mos bere pergjegjes direkt km,por linditen,pra edhe qe nuk duan rrzimin e rames.me keta duhet te kihet kujdes se mund te arrine deri ne perçarje,se keta punet ne familje i kane ne rregull dhe nuk jane si ata qe rrine te km te cilet jane me te ndergjegjshem se pergjegjesi kryesor i kesaj situate eshte pikerisht km.

Shto koment