Frika nga Putini është e rrezikshme!

Frika nga Putini është e rrezikshme!

Nga Filipp Piatov - 21/09/2022

Nga Filipp Piatov, BILD

Arma më e rëndësishme e Putinit nuk është bomba atomike. Por frika.

Kremlini do që Europa dhe veçanërisht gjermanët, të kenë frikë.

Frikë nga një dimër i ftohtë. Frikë nga mobilizimi rus. Frikë nga sulmet bërthamore.

Putini dëshiron të na gjunjëzojë me kërcënimet e tij. Ai dëshiron që ne t’i afrohemi, të negociojmë, t’i japim fund sanksioneve. Do që ne të pranojmë aneksimet ilegale, të ngrijmë luftën, të detyrojmë Ukrainën të dorëzohet.

Gjithmonë e më shumë po dëgjojmë në Gjermani se nuk duhet të provokojmë Kremlinin. Sekretari i Përgjithshëm i SPD, Kevin Kuehnert tha se Putini ‘nuk duhet të inkurajohet që të veprojë në fund plotësisht në mënyrë iracionale’.

Kjo logjikë është e rrezikshme. Nëse Gjermania dorëzohet, ajo bie në grackën e Rusisë. Kjo logjikë frike e bëri Putinin të fortë në radhë të parë.

Nëse ka një gjë që e kemi mësuar nga lufta, është se Rusia mund të mposhtet. Ne duhet ta bëjmë këtë së bashku me Ukrainën. Sidomos tani!

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

MANI USA21/09/2022 21:47

HEU, FRIKA NGA PUTINI ËSHTË E RREZIKSHME!" SHTRIGA NGA HUTINI RESHTË MË E
BREZËTRISHTME!! PORSI NJË BISHË E TËRBUAR, OR SI NË HISHË E VËRBUAR; QË SA
MË SHUMË TË FRIGOHESH DHE TË IKËSH; POAQË MË LLUMË QË TË LIGSHTOHESH E
TË FIKESH DHE TË SHQITESH; NË NENSHTRIMIN DHE NENSHKRIMIN E KAPITULLIMIN
RRAPITULLKRIMIN, QË TË ASGJASOHESH DHE TË SHKATRROHESH NË TOTALE EDHE
GLOBALE, KATASTROROFALE EDHE MË KANIBALE; PORSE HORRSE, BISHA KANIBALE
HISHA KATASTROFALE, NUK DIJNË AS NUK NDIJNË, TË NGOPËN AS TË KOPEN AUUUH,
ME GJAK DHE PRAG TË VIKTIMES; HEEEJ, ME GJAK DHE PRAG T'VIKTIMES; PRANDAJ,
OH, ANDAJ: DUHEJ TI NDALEMI DHE MOS TË I FALEMI, DUKE E GODITUR, TRONDITUR
MU PËR MBROJTEJE NGA AGRESORI MË FATALE, MË BANALE, TEK KERKON, TENTON,
TË NA ÇAFRROSË O, VARROSË; PËR GJALLI O, PËRSE VDEKURI, Q'NA STRALLI PËRSE
TRETURI, PREKURI; TIM E FLAKË ËH, KRIME SHLAKË MOJ, SHTRIGA MË LIGA PLAKË!!.
MANI USA

Shto koment

Denonco