Lajmi i fundit

LIVE/ ‘Shqipëria në rrezik’-Shqiptarët në protestë masive para Kryeministrisë

Pyetjet nuk vdesin, thotë Pablo Neruda

Pyetjet nuk vdesin, thotë Pablo Neruda

Nga Mehmet Elezi - 15/05/2022

Po bëjmë sikur të besojmë, Edi Rama. Që e bëre për inat të një “të vdekuri”. Për inat të një “non grate”. Domethënë nuk e votove rezolutën për gjenocidin serb në Srebrenicë, sepse rezoluta qe nismë e Berishës.

Dhe e bëre gjakun baltë, shtype butonin e kuq. Marionetat në Kuvend ngritën kartonin e kuq. S’ka gjenocid serb! Po bëjmë sikur të besojmë, Edi Rama: nuk paske asnjë rezervë në parim për dënimin e gjenocidit serb, e bëre vetëm për inat të Berishës.

Po pse prite nëntë vjet në pushtet, që rezolutën ta propozonte “i vdekuri” Berisha? Pse nuk e hartove rezolutën ti “i gjalli”, që ta miratoje me “të gjallët” e tu, siç ka bërë Europa e lirë dhe e kanë ligjësuar gjykatat ndërkombëtare?

Vallë ti vetë a je i lirë? Kush është i vdekuri i vërtetë? Pyetjet nuk vdesin, thotë Pablo Neruda.

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

MANI USA16/05/2022 21:40

HEU, PYETJET NUK VDESIN! EU, MBYTJET NUK PRESIN!! SIÇ KA THENË NJË PLAKUQE
E TËRBUAR, AH, MË E VËRBUAR: MU PËR INATI TË RESË, MË VDEKTË EDHE DJALI IM!"
PORSI OR SI, PËR INATE TË RIVALIT TË VDESIN DHE TË PRESIN EDHE FATË T'IDEALIT!
TË MBROHEN MU TERROSTË NDËR MË TË PISTË, MË GJAKPIRËS, MË FATNXIRËS OH,
EDHE TË TERË POPUJKOMBE, RROPUJKOBE, JO RUSO SERBO GREKO JUGOSLLAVE;
ËH, PUSO VERBO FERRKO TUGOSHKAVE; MË KATASTROFALË, HATAMORGALE NDAJ
ÇFARROSJES, ÇRRANOSJES, KATRANOSJES, VATRASOSJES MBI 80% TROJE PO DHE
TERË POPULLKOMBIN MBARË ILIRO SHQIPTARINË; QË PRAP TEPRAP, KËRKOJNË AH,
TENTOJNË 100% TERË VËLLAZËRO RIHIRO FARË SHNDRITKA VËRRINË; OUH, GJERË
PELLAZGO ILIRO MBARË SHQIPTARINË; HEEEJ ORE, MBARË SHQIPTARINË!! MANI USA

Shto koment

Denonco