Si veshka midis padronit supergrata dhe vëllait nongrata!

Si veshka midis padronit supergrata dhe vëllait nongrata!

Nga Sali Berisha - 12/05/2022

Lidhur me deklaratën e Edi Ramës për refuzimin nga ana e tij dhe pseudomazhorancës së tij të rezolutës për dënimin e genocidit serb në Bosnje, sqaroj sa vijon:

Pretendimi i Edi Ramës se paraqitja e rezolutës ishte e papritur është një gënjeshtër e denjë vetëm për atë.

Rezoluta për dënimin e genocidit në Bosnje është depozituar sipas të gjitha afateve kohore që përcakton rregullorja e Parlamentit, është shqyrtuar në Kryesinë e Parlamentit dhe është vendosur t'i paraqitej sot seancës plenare.

Përfaqësuesit e PS, shumicë në Kryesinë e Parlamentit kanë refuzuar në Kryesi dhe kanë votuar me ndërgjegje të nxirë kundër rezolutës.

Kështu Edi Rama dhe grupi i tij parlamentar kanë patur të gjithë kohën e mjaftueshme që parashikon rregullorja e parlamentit për shqyrtimin e kësaj rezolute, por kanë vendosur në një akt çnjerëzor dhe antikombëtar që të votojnë kundër saj me urdhër të Aleksandër Vuçiç.

Kjo rezolutë është miratuar në Parlamentin Europian, Kongresin e SHBA.

Shtojme këtu se më parë Edi Rama dhe grupi i tij parlamentar kanë votuar me vetëdije të plotë kundër debatit me mocion për Ballkanin e Hapur dhe rezolutës së grupit parlamentar të PD për dënimin e genocidit rus në Ukrainë.

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

MANI USA12/05/2022 22:10

HEU, SI VESHKA MIDIS PADRONIT SUPËRGRATA DHE VËLLAIT NONGRATA! EU SHI, RRESHKA RIGRIS KALDRONIT LUNDËRZGATA EDHE PRERMLLAIT PRONZGRATA!!.
QË ME MONTAZHE DHE GROMAZHE,OUH, ME FANTAZMA DHE KRRAKAZMA, DUKE
FANTAZUAR, KRRAKAVRUAR, NJËFARË SHTEPIE TË VERDHË, SHTEGRRIE TERRË,
DREDHË; NËN HALUCINACIONE, KALKULACIACIONE, PËR HUMBUR, SHKRUMBUR,
OUUUH, TË TERRORIZMIN, FERROKRIZMIN, GJËR HOLOKAUSTET GJENOCIDALE,
MË ETNOCIDALE, TË RUSO SERBO GREKO JUGOSLLAVE, PUSO VERBO FERRKO
TUGOSHKAVE; QË DUKE I ZENË ROBË LUFTË E TRANSPORTUAR NGA KOSOVA NË
AKADEMITË USHTRAKA RUSO SERBE NË BELIGRAD, DHE PËR SËGJALLI NA KALLI,
DUKE UA NXJERRUR ORGANET MË VITALE PËR TRANSPLANTIM DHE TRETGTIE ME
ORGANE NJERËZORE DHE, DUKE I THERRUR DHE HEDHUR, DUKE MBSHEHUR NË
VARRE MASIVE BUZË TUNES-DANUBIT QË DANUB DTH TË GJITHË SHQIPTARËT M'I
VRARË, SHARË, MASAKRUAR, KASAPRUAR, GJËR ÇFARROSJE TOTALE, GLOBALE,
KANIBALË, KASTRAOFALE; DHE, ME CA FABRIKIME, FLAKRAKRIMIME, MUNSTRUME,
KONSTRUME,T'UA MVESHIN O TË UA NDESHIN, VIKTIMAT AH POSI JETIMAT, QENKAN
VETË FAJTORË, VAJHORRË, PËR KASAPRIMIET, MASAKRIMET, NDAJ POPULLKOMBIT
TË VETË; AAAH, RRIKULLKOMBIT MË TË SHKRETË, QË TË TRETË ÇFARROSJE OUUUH,
VARROSJE, PËR SËGJALLI, QË NA KALLI, TIM E FLAKË, KRIME OOOJ SHTRIGA PLAKË!!
MANI USA

Shto koment

Denonco