5 pyetje për deputeten Ina Zhupa

5 pyetje për deputeten Ina Zhupa

Nga Adriana Kalaja - 13/01/2022

Deputete Ina Zhupa, përpara se të akuzosh gazetarin e nderuar Çim Peka jep përgjigje se:

1. A ka bashkëshorti juaj 7 (shtatë) kompani sipas publikimit të Çim Pekës?

2. A ka lidhje bashkëshorti juaj me kompaninë Tirana DC të Bashkisë Tiranë, e cila është ngritur për pastrim parash?

3. A është hetuar bashkëshorti juaj për evazion fiskal dhe çuditërisht është denuar vetëm ortaku tjetër?

4. A ka lidhje bashkëshorti juaj me kompanitë guackë lidhur me inceneratorët?

5. Ato leksionet te UET do i jepni apo te zyrat e MJAFT-it?

Jo për gjë se nuk e kuptoj dot se për çfarë i duhen lekët zonjës deputete për leksion falas apo çdo gjë e bën me pagesë paradhënie?

Nejse.

Jep sqarime për publikun se nesër i jap unë.

Ka surpriza plot.

Ups se harrova:

Çfarë lidhje keni me Taiwanin?

Këtë në Tiranë jo atë nga origjina e Yurit.

Ps: Më fal se të kam heq atë K te emri. Mbase është e vemja gërmë që të personifikon.

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

Shto koment

Denonco