Do të na survejojnë me kamera dhe dronë?! Një plan kaq djallëzor...

Do të na survejojnë me kamera dhe dronë?! Një plan kaq djallëzor...

Nga Erion Dasho - 04/06/2021

Dje nga Turqia boratët njoftuan se Shqipëria do të instalojë kamera CCTV dhe do të grumbullojë të dhëna me dronë superinteligjentë!

Ky i ashtuquajtur program përbën një rrezik të jashtëzakonshëm për vendin.

Uroj që të jetë shashka e radhës së Boratit dhe boratëve për të tërhequr vëmendjen nga skandali i manipulimit elektoral të 25 prillit dhe jo një plan konkret! Përndryshe një plan i tillë djallëzor duhet të përballet me të paktën një revoltë popullore masive!

Shqipëria nuk mund të ketë standartin turk të sigurisë, privacisë së të dhënave dhe lirive të njeriut!

Shqiptarët nuk mund të survejohen dhe kontrollohen nga qeveria në jetën e tyre private, në shtëpitë e tyre dhe në ushtrimin e të drejtave dhe lirive të tyre!

Shqipëria duhet të synojë Europën dhe të orientohet vetëm ndaj vlerave europiane!

 

Image

© SYRI.net

Lexo edhe

Komentet

MANI,USA.06/06/2021 08:10

SIKUR DIKUR DIKTATURË KOMUNISTE STALINISTE RUSE; FRIKASKURRË RROKURPI-
STE,FASHISTE PUSE; PUS PA FUND,RUS NA MUND, NA TUND!! FAKT I GJALLË, AKT SI
T'KALLË! NJË KOPERTIVISTE KISHTE LINDUR BINEQ: NJË DJALË DHE NJË VAJZË; AH,
KOOPERATIVA NA I KISHIN PAGËZUAR BINEQËT: DJALIN PLAN,PO DHE VAJZËN LIRIE!
KOPERTIVISTJA I DËRGONTE VOGLUSHËT NË ÇERDHE; DHE, EDUKATORËN KISHTE
PREFERUAR SE KUR TË POSLINDURIT ZHYTËN,TË THËRRET NËNËN QE T'VIJË E TI
NDRROJË DHE TË IU JEP GJI; KUR PAPRITMAS THËRRET EDUKATORJA URGJENTË:
"OUUU VRAP OJ KOOPERATIVISTE,SE JANË ZHYTUR FËMIJËT,SI PLANI DHE LIRIA ;E
BERË PIS,DERI NË FYT!!" KUR DËGJUAN SI ËSHTË MUNDUR TË ZHYTEJ E NDYTEJ O,
PLANI DHE LIRIA DERI NË FYT?!" DUKE KRTITIKUAR TERË KOOPERATIVËN,PSE KENI
PAGËZUAR DHE JENI DUKE LUAR,ME PLANIN DHE LIRINË E KOOPERATIVES TONË!!"
TË FALA NGA MANI,USA.

liu04/06/2021 08:00

O KAR BURR! PERENDIMI KA FILLU ME KOHE SURVEJIMIN MOS U TREM NGA TURQIA DHE TE QIFSHA VLERAT EVROPJANE QE PO LEJN NJI BASTARD SI EDI RAMA TE BOJE CA TI NGRIFET KARI.

Shto koment

Denonco